ManuVision Kropsterapi

 

Kropsterapi

 

Døjer du f.eks. med hovedpine, ryg- og skuldersmerter, uro og/eller kramper i fødder og ben eller er kroppen på vej til at lukke ned pga. stress?

Kroppen er langt hen ad vejen skabt til at helbrede sig selv, men ved for megen belastning bliver opgaven for stor eller for mange, og du oplever længerevarende gener.

Skader og skavanker opbygges langsomt i vores kroppe; hvad du tænker om dig selv og hvordan du behandler dig selv sætter sine spor i kroppen og afspejles i alt, hvad du gør. Det er én spænding ad gangen - én ubalance ad gangen, som bygger sig ovenpå eller ind imellem hinanden.

ManuVision Kropsterapi kombinerer dybtgående massageteknikker, akupressur, zoneterapi, meridianmassage, ledfrigørelse, afspænding, åndedrætsteknikker og samtale. Herudover sættes gang i lymfesystemet og kroppens led afspændes ved pulseringsteknikker og stræk.

Behandlingen løsner spændinger og blokeringer i både krop og sind.

 

Tilgang

 

Vi starter med at snakke om, hvad der er dine særlige udfordringer og om, der er noget specielt at være opmærksom på i forbindelse med netop dig.

Dernæst tager du tøjet af - undtaget dit undertøj - og lægger dig på briksen, hvor du får et tæppe over dig.

Mens jeg arbejder med din krop, har vi løbende en dialog om, det vi begge mærker og oplever i forbindelse med behandlingen.

 

Behandlingen varer ca. 70 minutter inkl. samtale og omklædning.

 

Pris

 

650 kr. pr. behandling

 

Betal for 3 behandlinger med det samme: 1.650 kr.

 

 

 

Betaling via mobilepay eller kontant

NB. Ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer inden opkræves fuld betaling

 

Kropsterapi kombinerer dybtgående mas-sageteknikker, akupressur, meridianmas-sage, åndedrætsteknikker, ledfrigørelse, zoneterapi, afspænding og samtale.

 

Udtalelser fra tilfredse klienter:

"Tak Heidi - du var medvirkende til, at jeg fik opmærksomhed på, hvordan jeg har levet mit liv i 47 år; smerter og blokeringer som sad i hele min krop og hvor lidt jeg kunne mærke mig selv som person. Tak fordi du hjalp mig på vej mod nyt, kærligt og levende liv til mig selv."

Helle Andersen, Aalborg

 

"Efter nogle behandlinger hos Sivesgaard Yoga og Kropsterapi er mange ting blevet bedre, bl.a. nakke, ryg, uro i benene, vejrtrækning, søvn, fordøjelse og jeg føler mere ro i kroppen og stresser ikke så meget mere."

Hanne Beer, Pandrup

"Jeg har haft problemer med smerter i skulderen gennem et par år, hvor jeg ikke har kunnet træne ordenligt. Behandlingerne hos Heidi har hjulpet mig næsten af med smerterne ved træningen og har givet mig tillid til at skaden er på retur. Heidi er virkelig dygtig og grundig."

Peter Christiansen, Aars

"En helhed-kropsbehandling i Heidis trygge hænder forløser fysiske såvel som psykiske spændinger. Absolut en god oplevelse, der efterlader min krop i en behagelig tilstand af afslappethed samtidig med en følelse af fornyet energi og overskud"

Carsten Henningsen, Halkær

"Før mine behandlinger hos Heidi Sivesgaard havde jeg en tendens til at "tænke" mine følelser. Nu er de kommet ned i kroppen, hvor de hører til, og jeg kan mærke dem igen. Jeg har også fået løsnet op for oplevelser, jeg havde gemt væk, fordi de var svære at håndtere engang"

Julie Aaen, Vestbjerg

 

"Som kropsterapeut er Heidi yderst kompetent og omhyggelig i sine behandlinger. Jeg har følt mig i trygge hænder og oplevet, hvordan Heidis behandlinger har forstærket det fysiske og mentale velvære, ro og styrke, som jeg også oplever i forbindelse med yogaen."

Mette Wilgaard, Aabybro

Copyright © All Rights Reserved