ManuVision træning

 

ManuVision træning

 

Skader og skavanker opbygges langsomt i vores kroppe; hvad du tænker om dig selv og hvordan du behandler dig selv - både fysisk og psykisk- afspejles i alt, hvad du gør. Det er én spænding ad gangen - én ubalance ad gangen, som bygger sig ovenpå eller ind imellem hinanden.

 

ManuVison træningen smidiggør led og muskler, stimulerer kredsløbet og er skades-forebyggende. Din kropsbevidshed øges og samtidig afbalanceres og styrkes kroppens ydeevne. Bevægeligheds- og muskeltræningen hjælper til en bedre grundform, modvirker en evt. uhensigtsmæssig kropsholdning og mindsker de skavanker, vi har opbygget.

 

Tilgang

 

ManuVision træning indeholder dynamiske øvelser, stræk samt udholdenhedsarbejde. Der-udover centreres og koordineres åndedrættet med kroppens bevægemønstre.

Alle - uanset køn, alder og fysisk form - udfordres på eget niveau og vil opleve positiv effekt af træningen.

 

Jeg underviser en gang imellem i PGU Pandrup - få mere information på deres hjemmeside.

 

 

 

 

ManuVision træning smidiggør led og muskler, stimulerer kredsløbet og er skadesforebyggende. Træningen giver en bedre grundform, modvirker en evt. uhensigtsmæssig kropsholdning og minsker de skavanker, vi har opbygget.

 

"ManuVision træning gør mig mere bevidst om min krop, og hvad jeg kan gøre for at afhjælpe især spændinger i nakke, ryg og skuldre.

ManuVision er “hjælp til selvhjælp”, idet man der lærer at gå ind og “trykke” på punkter i kroppen som gør at man får løsnet op for nogle blokeringer og finder ud af, at man kan byde sin krop mere end man tror. Det er hårdt og varmt, men velværet bagefter er det hele værd og varmen strømmer igennem hele kroppen.

Efter en time med først ManuVision og derefter en time med yoga, er jeg SÅ "glad i låget”, afslappet og mega træt. Og man sover rigtig rigtig godt………….."

Inga Hansen, Pandrup

 

"Med ManuVision træning er jeg blevet mere bevidst om min kropsholdning - især ryggens. Jeg har lært at bruge de "skjulte" muskler, er blevet mere udholdende og smidig og har fået bedre ro i kroppen."

Hanne Beer, Pandrup

Copyright © All Rights Reserved