Virksomhedsaftale

Virksomhedsaftaler

 

Forebyggelse og hurtig behandling kan være med til at reducere sygefraværet i din virksomhed!

Og kropsterapi kan fratrækkes i omkostningerne, når udgifterne er knyttet til driften - og behandlingerne er samtidig skattefrie for dine medarbejdere (se skatteregler nederst).

 

Kropsterapi forebygger og behandler arbejdsrelaterede skader/skavanker såsom smerter i nakke, skuldre, albuer, ryg og lænd, som både opstår ved stillesiddende kontorarbejde og hårdt fysisk arbejde. Derudover kan behandlingen også mindske hovedpine og migræne - en typisk lidelse ved mange timer foran computeren. Sidst men ikke mindst har behandlingen også rigtig god effekt ift. at forebygge og afhjælpe stress hos både medarbejdere og ledelse.

 

Ved en virksomhedsaftale kommer jeg på virksomheden x antal gange om måneden - alt efter behov - og dine medarbejdere melder sig til fra gang til gang - enten internt eller direkte til mig. Det vil også sige, at kun hvis medarbejderne ønsker behandling, koster det firmaet noget.

 

Behandlingen tager ca. 60 min og koster 550 kr.

 

Et forslag til, hvordan ordningen skal tilbydes, kan være, at virksomheden betaler mellem 50 og 100 procent af udgiften, og så skal I beslutte om, medarbejderen lægger den arbejdstime på et andet tidspunkt eller om behandlingen foregår i arbejdstiden.

 

Kontakt mig foryderligere informationer på tlf 31611238 eller mail til kontakt@sivesgaard.dk

 

Udbytte af behandlingen:

Færre smerter og sygedage

Forebyggelse mod langvarig sygdom

Generelt bedre helbred og trivsel

Mere energi

Bedre koncentration

Større effektivitet

Medarbejdertilfredshed

Ingen spildtid på eksterne behandlinger

Samme behandler hver gang

 

Skatteregler:

"Den erhvervsdrivende mv. kan i sin indkomstopgørelse fratrække udgifter til løn samt en række andre ydelser til personalet, hvis udgifterne er knyttet direkte til driften af virksomheden"

Læs mere her

"En sundhedsydelse er skattefri, hvis den enten er konkret arbejdsbetinget eller en del af den almindelige personalepleje hos din arbejdsgiver. Det kan både omfatte skader og sygdomme samt forebyggelse og egentlig behandling."

Læs mere her

 

 

 

Kropsterapi forebygger og behandler arbejds-relaterede skader/skavanker såsom smerter i nakke, skuldre, albuer, ryg og lænd, som både opstår ved stillesiddende kontorarbejde og hårdt fysisk arbejde. Derudover kan behandlingen også mindske hovedpine og migræne - en typisk lidelse ved mange timer foran computeren, og sidst men ikke mindst har behandlingen også rigtig god effekt ift. at forebygge og afhjælpe stress.

Copyright © All Rights Reserved