Yoga - Hold eller Kurser

Yoga - Hold eller Kurser

 

Jeg underviser oftest i Hatha Flow Yoga - blid yoga men med garanti for at få varmen. Det er dog også muligt at få undervisning i makker-yoga, Yin Yoga, Kropsterapeutisk Yoga, Yoga Dance og mange andre yogastile - ring eller skriv for at høre om mulighederne, så stykker vi noget sammen der passer til jer.

Fælles for det hele er, at jeg instruerer grundigt,så alle kan få givende oplevelser med min yogaundervisning – øvede/uøvede, unge/ældre, mænd/kvinder osv.

Kendetegnende for min person er, at jeg er nærværende, kompetent og skaber en positiv stemning med plads til alle.

 

Lige for tiden har jeg valgt ikke at have faste hold hver uge men underviser istedet på kurser og yoga-udddannelsen i DGI.

Hvis dit firma, din forening eller andre har lyst til at prøve min undervisning i Yoga, er du velkommen til at kontakte mig.

 

Erfaring og Uddannelse

Jeg har siden de tidlige teenageår har været instruktør i flere forskellige træningsformer og har derved beskæftiget sig intensivt med både mennesker og bevægelse gennem mange år.

I 2009-10 blev jeg uddannet yogainstruktør via Rikke Hansen, SanumYoga, og har herefter kastet min kærlighed på yogaen pga. dens imponerende effekt på både krop og sind.

Jeg er uddannet ManuVision kropsterapeut og desuden igang med fysioteraput-uddannelsen på UCN, og det - efterhånden ret omfattende kendskab til kroppen - bidrager jeg selvføgelig med i tilrettelæggelsen af øvelserne og mine instruktioner.

Som landsunderviser i DGI/Bevæg-dig-for-livet er jeg med til at uddanne andre yoga-instruktører på Yoga-uddannelsen samt giver inspiration til andre instruktører på bl.a. Body Mind Convention. Derudover har jeg også undervist ved Landsstævnet i 2013 og i 2017.

Jeg har desuden arbejdet som lærer i 20 år og benytter min store undervisingserfaring til at skabe god og relevant undervisning tilpasset modtagerne.

 

 

Hvis dit firma, din forening eller andre har lyst til at prøve min undervisning i Yoga er du velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan tilrettelægge indholdet, så det passer til jer.

Copyright © All Rights Reserved