Yoga

YogaStudier peger på yogaens positive effekter på mental og fysisk sundhed og personlig udvikling. Yoga lindrer kronisk smerte og hjælper med at håndtere astma, diabetes, lymfekræft og brystkræft. Yoga hjælper personer med mentale lidelser som depression, angst, OCD, PTSD og skizofreni. Læs mere her


Yoga er et indisk system, hvis oprindelse ligger mere end 5.000 år tilbage. Ordet yoga kommer af yuj, der, på det indiske kultursprog sanskrit, betyder at tilmelde sig eller forene. I yoga arbejder vi således både med at forene og skabe harmoni mellem krop og sind og os selv og vores omgivelser.


 

Tilgang


Der findes utallige former for yoga - fra den helt rolige til den meget energiske.  Klik her for at læse mere om de forskellige  yogaformer, jeg underviser i. 

Fælles for min yogaundervisning er, at alle kan deltage - både  nybegyndere og erfarne yogaudøvere, unge og gamle og uanset grad af smidighed og styrke, fordi alle øvelser kan gradueres, så de passer netop til dig!


Om mig

Jeg har siden de tidlige teenageår har været instruktør i flere forskellige træningsformer og har derved beskæftiget sig intensivt med både mennesker og bevægelse gennem mange år.

I 2009-10 blev jeg uddannet yogainstruktør via Rikke Hansen, SanumYoga, og har herefter kastet min kærlighed på yogaen pga. dens imponerende effekt på både krop og sind.

Jeg er uddannet ManuVision kropsterapeut og desuden igang med fysioteraput-uddannelsen på UCN, og det - efterhånden ret omfattende kendskab til kroppen - bidrager jeg selvføgelig med i tilrettelæggelsen af øvelserne og mine instruktioner.

Som landsunderviser i DGI/Bevæg-dig-for-livet er jeg med til at uddanne andre yoga-instruktører på Yoga-uddannelsen samt giver inspiration til andre instruktører på bl.a. Body Mind Convention. Derudover har jeg også undervist ved Landsstævnet i 2013 og i 2017.

Jeg har desuden arbejdet som lærer i 20 år og benytter min store undervisingserfaring til at skabe god og relevant undervisning tilpasset modtagerne.

 Kendetegnende for min person er, at jeg er nærværende, kompetent og skaber en positiv stemning med plads til alle.


 

Lige for tiden har jeg valgt ikke at have faste hold hver uge men underviser istedet på kurser og yoga-udddannelsen i DGI.

OG så kommer jeg  gerne ud, hvis nogen  har brug for en dejlig yogaoplevelse eller inspiration - send bare en mail :-) 


I  yoga arbejder vi  både med at forene og skabe harmoni mellem krop og sind og os selv og vores omgivelser.Udtalelser fra deltagere på mine hold:


"Jeg har gennem to år fulgt Heidis yoga-undervisning. Yoga var dengang noget helt nyt for mig. Heidi er med sin kompetente undervisning og rolige væsen den perfekte ”vejviser” ind i yogaens verden og alle dens fortræffeligheder. Heidi har for mig den helt rette faglig kompetence og viden om yogaen og dens mange finesser kombineret med en praktisk (og humoristisk) tilgang til, hvad der virker for den enkelte. Til en yogatime hos Heidi føler man sig altid i trygge hænder, hvilket giver det helt rigtige grundlag for at være til stede i timen, den enkelte øvelse og dermed få det fulde udbytte af yogaen. Udbyttet er for mig både fysisk og mentalt velvære, ro og styrke."

Mette Wilgaard, Aabybro


"Jeg har kendt Heidi i mange år efterhånden – og hun er en skøn kvinde! Levende, sanselig, sjov, fræk, ærlig og super sød! Der er ingen afstand mellem Heidi og hendes udøvere, når der trænes, det være sig Dynamo eller yoga, og det skaber en kanon stemning til træning. Der er humor og gas – men hele tiden med fokus på træningen, og med plads til de dele af kroppen, som måske er slidte eller ikke kan være med – så der er plads til alle i Heidis undervisning."

Jytta Eriksen, Kås

Copyright © All Rights Reserved