Yoga - og ManuVisiontrænings rejse

Giv dig selv denne mulighed for at skabe rum og tid til fokus på din krop og dit sind. Få smag for den imponerende effekt Yoga og Meditation har på vores sundhed og velvære, og forkæl dig selv med ro og fordybelse.

Udtalelser fra tidligere deltagere:

 

"Heidi er som underviser en dejlig rolig person, der er god til at forklare tingene, og man føler sig tryg ved hendes undervisning. Som privatperson er hun ligefrem og skøn at være sammen med, og hun har et smittende humør, som er en meget positiv ting.

På 4. dagen til yoga på stranden, oplevede jeg en stemning i mig selv, hvor alle tanker var lukket ude. Der eksisterede kun stranden, vandet, solen, Heidi´s stemme og mig selv. Alt gik op i en højere enhed, og jeg var kun fokuseret på yogaen og kunne virkelig fordybe mig i den. Det var en super dejlig oplevelse.

Jeg har normalt altid spændinger i nakken, og derfor sidder mine skuldre altid “oppe under ørerne”. Da ugen var forbi var mine skuldre på plads, og spændingerne næsten væk. Som følge af spændingerne, har jeg aldrig turdet slippe nakken i de øvelser hvor vi kan gøre det. Det fik jeg lært på turen, virkelig en grænse jeg overskred der, og det var sejt.

Heidi har en stille rolig måde at undervise på, dertil en skøn behagelig stemme, og med hendes hjælp har jeg “flyttet” mig meget i ting jeg aldrig hverken troede jeg kunne eller turde.

Hold da op, hvor kan kroppen mere end man nogensinde turde drømme om, og psyken bliver også motioneret, og den ændres virkelig til det positive.

Sådan en uge er lise for sjæl og krop og skal opleves. Jeg vendte glad, frisk og opløftet hjem og håber at fornemmelsen vil holde hele vinteren. Tak Heidi for en skøn oplevelse som jeg aldrig vil glemme!"

 

"Først og fremmest tak for en skøn tur! Der var en virkelig fin balance mellem mulighed for sociale arrangementer og plads til at være sig selv, hvilket i mine øjne gør turen ideel, både hvis man rejser alene og hvis man rejser sammen med nogen. Desuden var det super fedt med så meget forskellig yoga, det gav god inspiration til egen undervisning, og det var også spændende og motiverende, at det ikke bare var det samme hver gang. Du laver nogle virkelig rare assists med hænderne, mere af det - i hvert fald for mit vedkommende synes jeg bare at det giver en ekstra dimension og ro. Alt i alt var det bare super dejligt og en skøn måde at lave en mere økonomi-venlig yogarejse med plads til både yogaen men også sjov (og lidt vin)"

 

Rejsen er udsolgt! Sæt x i kalenderen ved uge 33/34 i 2019!

Yoga og ManuVision trænings Rejse

Giv dig selv denne mulighed for at skabe rum og tid til fokus på din krop og dit sind. Få smag for den imponerende effekt Yoga, Meditation og træning har på vores sundhed og velvære, og forkæl dig selv med fordybelse.

 

På Kreta d. 19. august -27. august 2018

Du får muligheden for at modtage 10 x 1,5 times træning fordelt på

- Yoga ved Heidi Sivesgaard og

- ManuVision træning ved Jane Alexandersen

Tidspunkter: kl. 7-8.30 eller kl. 17.30-19 - samt en hviledag med mulighed for at tage på udflugt.

Træningen foregår på stranden eller på fliserne ved hotellet, og du skal selv medbringe yogamåtte samt evt. håndklæde.

Undervisningen henvender sig til alle – uanset alder, køn og niveau, idet handler om at skabe øget opmærksomhed på og i dig selv, lige der hvor du er.

Se beskrivelser af de forskellige yogaformer her

Se beskrivelse af ManuVision træning her

Fritid

Resten af tiden er til egen disposition men med mulighed for fællesspisning og samvær ved poolen eller på stranden. Du styrer således selv balancen mellem sociale aktiviteter og privatliv med tid til at absorbere effekten af træningen.

Det er også muligt, at din partner eller veninde rejser med, uanset om de har lyst til at deltage i træning eller ej.

Transport

Vi flyver fra Aalborg til destinationen og retur. Der vil være transport til og fra hotellet.

Afrejse søndag kl. 19.00

Hjemrejse med ankomst i Aalborg natten til mandag kl. 3.30

Mad

Morgenmad kan tilkøbes for 500 kr.

Logi

I et-værelseslejlighed med the køkken på Hotel Alkionides Det er muligt at bestille eneværelse for 800 kr. ekstra.

Tilmelding og pris

Pris for undervisning: 500 kr. på mobilepay til 31611238 med teksten "34 dit navn". Så snart vi har registreret din betaling, bliver du inviteret til en Facebookgruppe, hvor du kan se og skrive med de andre deltagere.

Pris for rejse og ophold: 4.499 kr. Tilmelding via mail til gruppe@suncharter.dk

Inkl.

20 kg. bagage

5 kg. håndbagage

Mad på flyet tur/retur

Olie- og valuta tillæg

Transport til/fra hotellet

 

Der er max. 16 pladser, så hurtig tilmelding anbefales. (Rejsen i 2017 blev udsolgt)

 

NB. Hvis du har lyst, er du velkommen til at kombinere rejsen i uge 33 OG uge 34 til en samlet pris af kun 5.999 kr.

Tilmelding til gruppe@suncharter.dk

Betaling for undervisning på mobilepay: 700 kr. til 31611238 med teksten "33+34 dit navn"

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved