Yoga - og ManuVisiontrænings rejse

Yoga og ManuVision trænings Rejse

 

Giv dig selv denne mulighed for at skabe rum og tid til fokus på din krop og dit sind. Få smag for den imponerende effekt Yoga,  Meditation og ManuVision-træning har på vores sundhed og velvære, og forkæl dig selv med fordybelse.

 

På Kreta d. 18. august -25. august 2019

Søndag: Ankomst og indkvartering. Velkomst/frivillig fællesspisning på hotellet  kl. 19.

Mandag: Slow  Flow Yoga kl.  7-8.30 + Manuvision træning kl. 17.30-19

Tirsdag:  ManuVision træning kl. 7-8.30 + Yin Yoga  kl. 19-20.30 

Onsdag: Slow Flow Yoga  kl. 7-8.30 

Torsdag: Yoga Dance kl. 7-8.30 + ManuVision træning  kl. 17.30-19

Fredag:  ManuVision træning 7-8.30 

Lørdag: Yin Yoga  kl. 17.30-19

Søndag: ManuVision træning  kl. 7-8.30 samt afrejse

 

 Træningen om morgenen foregår på stranden eller på fliserne ved poolen,  hvor vi om aftenen  enten er lige ved siden af restauranten eller foran receptionen med alt det aktivitet, der hører dertil. 

NB. Du skal selv medbringe yogamåtte og et stort håndklæde til undervisningen.

 

Undervisningen henvender sig til alle – uanset alder, køn og niveau, idet  handler om at skabe øget opmærksomhed på og i dig selv, lige der hvor du er.

Heidi Sivesgaard står for yogaen - se beskrivelser af de forskellige yogaformer   her

 Sophie Riddersholm underviser i ManuVision træning. Se beskrivelse her

 

Fritid

Resten af tiden er til egen disposition men med mulighed for fællesspisning og samvær ved poolen eller på stranden. Vi spørger hver morgen om hvem, der har lyst til at spise aftensmad sammen - og vi finder oftest også hinanden på liggestolene i løbet af dagen.

Du er dog selv herre over din tid og styrer  selv balancen mellem sociale aktiviteter og privatliv med tid til at absorbere effekten af træningen.

Det er også muligt, at din partner eller veninde rejser med, uanset om de har lyst til at deltage i træning eller ej.

 

Behandling

Der er mulighed for at tilkøbe forskellige former for   behandlinger á 70 min. varighed til 700 kr. pr. stk.

ManuVision kropsterapi kan bookes både hos Heidi eller Sophie.

Dertil tilbyder Sophie Indre-barn-terapi eller frekvenshealing.

Der er max. 16 tider, så "Først-til-mølle"princippet er gældende. 

For behandling hos Sophie: skriv sms til 20100559 eller mail til kontakt@sophieriddersholm.dk - med ønske om hvilken behandling, du ønsker. Læs mere  om behandlingerne her.

For behandling hos Heidi: skriv en sms-besked til 31611238 eller mail til kontakt@sivesgaard.dk. Læs mere om behandlingen her.

her.

 

 

Transport

Vi flyver fra Aalborg til destinationen og retur.  Der er bustransport  til og fra hotellet.

Afrejse søndag  kl. 8.30

Hjemrejse søndag kl. 14.15

Mad

Morgenmad kan tilkøbes  via Suncharter eller direkte på hotellet ved ankomst.

Logi

 I et-værelseslejlighed med the-køkken og plads til 2 personer på Alkionides Seaside Hotel.

Det er muligt at betale ekstra for eneværelse.

 

Tilmelding og pris

Samlet pris for rejse, ophold og træning: 5.999 kr.

 

Pris for 10 x 90 min. undervisning: 1.000 kr.

For at sikre dig en plads skal du - så snart du modtager bekræftelse fra Suncharter -  betale dette beløb via mobilepay til 64545 (Sivesgaard Yoga & Kropsterapi) med teksten "34 dit navn". Herefter kan du ansøge om at blive medlem af Facebook-gruppen "Yoga-ManuVision rejse 2019", og så snart jeg har registreret din betaling, bliver du  godkendt, og du kan se og skrive med de andre deltagere.

 

Pris for rejse og ophold: 4.999 kr. pr. person i dobbelt-"værelse". Det koster 5.999 kr. for ene"værelse".

Tilmelding via mail til gruppe@suncharter.dk

Inkl.

20 kg. bagage

5 kg. håndbagage

Mad på flyet tur/retur

Olie- og valuta tillæg

Transport til/fra hotellet

 

NB. Der er mulighed for aircondition men det er ikke med i prisen.

 

 

Der er max. 14 pladser, så hurtig tilmelding anbefales. 

 

Vil du med i 2 uger?

 Hvis du har lyst,  er du velkommen til at deltage i 2 uger - dvs. i uge 34 med Yoga og ManuVision træning OG uge 33 med Yoga og DynaMo træning - til en samlet pris på 6.999 kr. pr. person i 2-pers.lejlighed.

Tilmelding til gruppe@suncharter.dk

Betaling for undervisning på mobilepay: 1.500 kr.  til 64545 med teksten "33+34 dit navn"

 

 

 

    

Giv dig selv denne mulighed for at skabe rum og tid til fokus på din krop og dit sind. Få smag for den imponerende effekt Yoga og Meditation har på vores sundhed og velvære, og forkæl dig selv med ro og fordybelse.

Udtalelser fra tidligere deltagere:


Om turen/konceptet:

"Personligt har jeg forkælet mig selv en helt uge med god træning, lækker mad, lært nye skønne mennesker at kende og haft vidunderlig venindetid med min bedste veninde gennem 30 år. Hverdagen er fyldt op med pligter, arbejde og børn, så turen til Kreta var et dejligt åndehul med selvforkælelse og fokus kun på mig."


"Selvom de fleste af os ikke kendte hinanden på forhånd, så havde jeg en følelse af forståelse og rummelighed som gjorde at jeg følte mig godt tilpas og tryg i at udforske mig selv mentalt."


"Først og fremmest tak for en skøn tur! Der var en virkelig fin balance mellem mulighed for sociale arrangementer og plads til at være sig selv, hvilket i mine øjne gør turen ideel, både hvis man rejser alene og hvis man rejser sammen med nogen."


Om ManuVision-træningen:

"Den var ny for mig, men jeg kunne godt lide den fordi jeg fik brugt andre dele af kroppen, og fik løst problemet med mine fødder der har gjort ondt længe at træde på."


"Jeg kan godt lide, at det er en kombinationen af udholdenhed, blidhed, tempo, behandling af hinanden m.m. Super godt for ens nervesystem og gør en glad."


"ManuVision har været en “åbenbaring” for mig. Jeg har nydt træningen så meget, at jeg er begyndt at gå fast til manuvision træning efter at vi kom hjem fra Kreta. Det er en mega speciel træningsform, men hvis man tør give slip både fysisk og psykisk på sig selv, så giver det en fantastisk virkning for både krop og sjæl."


Om yogaen:

"Det super fedt med så meget forskellig yoga, det gav god inspiration til egen undervisning, og det var også spændende og motiverende, at det ikke bare var det samme hver gang. Heidi laver nogle virkelig rare assists med hænderne, mere af det - i hvert fald for mit vedkommende synes jeg bare at det giver en ekstra dimension og ro."


"Det er dejligt, givende og smukt at lave yoga til solopgang på stranden om morgenen. For mig er det selvomsorg, og tid til at se indad."


Copyright © All Rights Reserved