Yoga - og ManuVisiontrænings rejse

Giv dig selv denne mulighed for at skabe rum og tid til fokus på din krop og dit sind. Få smag for den imponerende effekt Yoga og Meditation har på vores sundhed og velvære, og forkæl dig selv med ro og fordybelse.

Udtalelser fra tidligere deltagere:

 

Om turen/konceptet:

"Personligt har jeg forkælet mig selv en helt uge med god træning, lækker mad, lært nye skønne mennesker at kende og haft vidunderlig venindetid med min bedste veninde gennem 30 år. Hverdagen er fyldt op med pligter, arbejde og børn, så turen til Kreta var et dejligt åndehul med selvforkælelse og fokus kun på mig."

 

"Selvom de fleste af os ikke kendte hinanden på forhånd, så havde jeg en følelse af forståelse og rummelighed som gjorde at jeg følte mig godt tilpas og tryg i at udforske mig selv mentalt."

 

"Først og fremmest tak for en skøn tur! Der var en virkelig fin balance mellem mulighed for sociale arrangementer og plads til at være sig selv, hvilket i mine øjne gør turen ideel, både hvis man rejser alene og hvis man rejser sammen med nogen."

 

Om ManuVision-træningen:

"Den var ny for mig, men jeg kunne godt lide den fordi jeg fik brugt andre dele af kroppen, og fik løst problemet med mine fødder der har gjort ondt længe at træde på."

 

"Jeg kan godt lide, at det er en kombinationen af udholdenhed, blidhed, tempo, behandling af hinanden m.m. Super godt for ens nervesystem og gør en glad."

 

"ManuVision har været en “åbenbaring” for mig. Jeg har nydt træningen så meget, at jeg er begyndt at gå fast til manuvision træning efter at vi kom hjem fra Kreta. Det er en mega speciel træningsform, men hvis man tør give slip både fysisk og psykisk på sig selv, så giver det en fantastisk virkning for både krop og sjæl."

 

Om yogaen:

"Det super fedt med så meget forskellig yoga, det gav god inspiration til egen undervisning, og det var også spændende og motiverende, at det ikke bare var det samme hver gang. Heidi laver nogle virkelig rare assists med hænderne, mere af det - i hvert fald for mit vedkommende synes jeg bare at det giver en ekstra dimension og ro."

 

"Det er dejligt, givende og smukt at lave yoga til solopgang på stranden om morgenen. For mig er det selvomsorg, og tid til at se indad."

 

Rejsen er udsolgt! Sæt x i kalenderen ved uge 33/34 i 2019!

Yoga og ManuVision trænings Rejse

Giv dig selv denne mulighed for at skabe rum og tid til fokus på din krop og dit sind. Få smag for den imponerende effekt Yoga, Meditation og træning har på vores sundhed og velvære, og forkæl dig selv med fordybelse.

 

På Kreta d. 19. august -27. august 2018

Du får muligheden for at modtage 10 x 1,5 times træning fordelt på

- Yoga ved Heidi Sivesgaard og

- ManuVision træning

Tidspunkter: kl. 7-8.30 og/eller kl. 17.30-19.

Træningen foregår på stranden eller på fliserne ved poolen eller foran receptionen, og du skal selv medbringe yogamåtte og et stort håndklæde.

Undervisningen henvender sig til alle – uanset alder, køn og niveau, idet handler om at skabe øget opmærksomhed på og i dig selv, lige der hvor du er.

Se beskrivelser af de forskellige yogaformer her

Se beskrivelse af ManuVision træning her

Fritid

Resten af tiden er til egen disposition men med mulighed for fællesspisning og samvær ved poolen eller på stranden. Du styrer således selv balancen mellem sociale aktiviteter og privatliv med tid til at absorbere effekten af træningen.

Det er også muligt, at din partner eller veninde rejser med, uanset om de har lyst til at deltage i træning eller ej.

Transport

Vi flyver fra Aalborg til destinationen og retur. Der vil være transport til og fra hotellet.

Afrejse søndag kl. 19.00

Hjemrejse med ankomst i Aalborg natten til mandag kl. 3.30

Mad

Morgenmad kan tilkøbes for 500 kr.

Logi

I et-værelseslejlighed med the køkken på Hotel Alkionides Det er muligt at bestille eneværelse for 800 kr. ekstra.

Tilmelding og pris

Pris for undervisning: 500 kr. på mobilepay til 64545 med teksten "34 dit navn". Så snart vi har registreret din betaling, bliver du inviteret til en Facebookgruppe, hvor du kan se og skrive med de andre deltagere.

Pris for rejse og ophold: 4.499 kr. Tilmelding via mail til gruppe@suncharter.dk

Inkl.

20 kg. bagage

5 kg. håndbagage

Mad på flyet tur/retur

Olie- og valuta tillæg

Transport til/fra hotellet

 

Der er max. 16 pladser, så hurtig tilmelding anbefales. (Rejsen i 2017 blev udsolgt)

 

NB. Hvis du har lyst, er du velkommen til at kombinere rejsen i uge 33 OG uge 34 til en samlet pris af kun 5.999 kr.

Tilmelding til gruppe@suncharter.dk

Betaling for undervisning på mobilepay: 700 kr. til 31611238 med teksten "33+34 dit navn"

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved