Fysioterapi


Helhedsfokuseret fysioterapi

Før vi igangsætter en behandling bruges tid til at tale om, hvilken udfordring du kommer med - fysisk men også mentalt og socialt. Information om dine dagligdagsaktiviteter og fokus i livet betyder noget, fordi kroppen lige netop kun reagerer på det, du udsætter den for. 

Derefter kan undersøgelse af din kropsholdning, spændingsmønstre og bevægelser underbygge, nuancere og/eller udfolde billedet.


Vi henvender os især til dig, som har

  • Smerter, som både kan opleves fysisk eller mentalt i form af depression el.lign. Ofte er de et udtryk for, at noget er "i stykker", men andre gange kan årsagen være, at kroppen og nerve-systemet har svært ved at håndtere hverdagslivets udfordringer og krav. Længerevarende smerter kan således både skyldes ubalancer i eller overbelastning af kroppens motoriske og/eller sensoriske system.
  • Nedsat ledbevægelighed, hvor du f.eks. oplever ikke at kunne bøje dig forover eller løfte din arm særlig højt. Du er måske blevet undersøgt på kryds og tværs hos læge eller på sygehus, uden at en årsag kan findes. Måske har du fået at vide, at der ikke kan gøres noget og at tiden bare skal gå, men det er du ikke er helt parat til.
    En tidligere skade kan også have forårsaget, at du ikke ved egen hjælp kan udnytte leddets bevægeudslag, så du har brug for manuel udspænding og arvævsbehandling. 
  • En følelse af uro - både i krop og hoved, som måske påvirker din evne til at fungere optimalt i hverdagen eller bare få dækket dit søvnbehov. Oplevelser har indflydelse på og sætter spor i krop og sind, hvilket vi kan være mere eller mindre bevidste om. Måske har du (for) travlt eller mange spekulationer og har dermed brug for hjælp til at dæmpe nervesystemets overaktivitet, blive groundet og få teknikker til at falde til ro.
  • Nedsat kropsbevidsthed/-kontakt, hvor du har svært ved at skabe forbindelse mellem hoved og krop. Du er måske slet ikke i stand til at registrere, hvordan du har det, og har lukket af for kroppens signaler. Dette sker ofte ubevidst og kan være en nødvendig håndteringsstrategi i situationer, der kræver beskyttelse og handling, hvilket ofte kendetegnes som "fight or flight reaktioner". Hvis disse ubehagelige påvirkninger fortsætter eller hvis du bare ikke har fået "rystet oplevelsen af" dig, kan hjælp til at registrere kroppens signaler sørge for, at du bedre kan navigere i forhold til dem.


Behandlinger

Du kender dig selv bedst, hvorfor det som udgangspunkt er dig, der skal vælge behandlingsform. Vi har selvfølgelig et kvalificeret bud og bidrager gerne til din beslutning. Som en del af behandlingen er det desuden vigtigt, at du tydeliggør ønsker og mål, hvorefter vi forventningsafstemmer i forhold til mulighederne.

Hos os kan du vælge mellem

 Eller måske øsnker du en kombination, så finder vi den bedste løsning til dig!


Tidsbestilling

Du kan booke en tid her eller skrive en sms til 31611238 med ønske om behandling, så sender jeg forslag til tidspunkter.

Du skal gerne medbringe 2 lagener/dynebetræk til behandlingen.


Udenfor sygesikringen 

Sivesgaard Fysio- og Kropsterapi er privatpraktiserende og arbejder udenfor sygesikringen, hvorfor det hverken er muligt at benytte eller nødvendigt at rekvirere en henvisning fra lægen. Der gives dog stadig tilskud fra Sygeforsikringen DK, hvis du er aktivt medlem deraf.


BONUS

Få hjælp til at give nervesystemet mere ro - Gratis guide til afspænding - klik herhjside samtale
knæus
behandlerfrasiden
hjside skulderblad kropsterapi 1
rotation
hjside behandler

Udtalelser fra klienter:

"Efter nogle behandlinger hos Sivesgaard Yoga og Kropsterapi er mange ting blevet bedre, bl.a. nakke, ryg, uro i benene, vejrtrækning, søvn, fordøjelse og jeg føler mere ro i kroppen og stresser ikke så meget mere."

Hanne Beer, Pandrup

"Tak Heidi - du var medvirkende til, at jeg fik opmærksomhed på, hvordan jeg har levet mit liv i 47 år; smerter og blokeringer som sad i hele min krop og hvor lidt jeg kunne mærke mig selv som person. Tak fordi du hjalp mig på vej mod nyt, kærligt og levende liv til mig selv."

Helle Andersen, Aalborg


"Jeg har haft problemer med smerter i skulderen gennem et par år, hvor jeg ikke har kunnet træne ordenligt. Behandlingerne hos Heidi har hjulpet mig næsten af med smerterne ved træningen og har givet mig tillid til at skaden er på retur. Heidi er virkelig dygtig og grundig."

Peter Christiansen, Aars

"En helhed-kropsbehandling i Heidis trygge hænder forløser fysiske såvel som psykiske spændinger. Absolut en god oplevelse, der efterlader min krop i en behagelig tilstand af afslappethed samtidig med en følelse af fornyet energi og overskud"

Carsten Henningsen, Halkær

"Før mine behandlinger hos Heidi Sivesgaard havde jeg en tendens til at "tænke" mine følelser. Nu er de kommet ned i kroppen, hvor de hører til, og jeg kan mærke dem igen. Jeg har også fået løsnet op for oplevelser, jeg havde gemt væk, fordi de var svære at håndtere engang"

Julie Aaen, Vestbjerg


"Som kropsterapeut er Heidi yderst kompetent og omhyggelig i sine behandlinger. Jeg har følt mig i trygge hænder og oplevet, hvordan Heidis behandlinger har forstærket det fysiske og mentale velvære, ro og styrke, som jeg også oplever i forbindelse med yogaen."

Mette Wilgaard, Aabybro"Jeg har fået mere mod til at stå ved mig selv og blive bevidst om nogle ting i min krop.

Heidi er nærværende, dygtig - kan provokere, hvis det er nødvendigt og trøste, når det skal til. Hun er en ærlig terapeut med gode intuitive evner. Det er bare en rigtig godt mix."

Kathrine Pedersen, Aalborg


Copyright © All Rights Reserved