Hvad er fysioterapi?

Hvad er fysioterapi hos os?

Ofte koncentrerer fysioterapeuter sig om den smertende legemsdel eller manglende funktion, og langt hen ad vejen kan det også give mening, hvis man antager, at resten af systemet ikke er påvirket. I nogle tilfælde har man dog gået længe med problematikken, hvorfor en sammenhæng med resten af kroppen er uundgåelig, idet kroppen kompenserer for det, der ikke fungerer optimalt. I andre tilfælde har det nuværende billede måske oprindeligt årsag i en anden og endnu ældre problematik, hvorfor det er vigtigt at undersøge - og måske behandle - hele kroppen. Desuden er psykens sammenhæng med kroppen anerkendt, hvorfor din oplevelse af situationen og dit dagligdagsliv inddrages for at skabe et komplet billede.


Behandling

  • Du inddrages ALTID i beslutningen om, hvordan vi griber behandlingen an. Hvis det ikke giver mening for dig, ved man nemlig, at effekten daler drastisk. Og det er primært dig, som kan ændre situationen, for hvis du fortsætter som du plejer, ændres ingenting eller du ender samme sted igen.
  • Træning, hvor evidensen for effekt på multiple problematikker er velunderbygget. I forlængelse af konsultattionen får du evt. et individuelt tilrettelagt program, og ellers kan du deltage i holdtræning.
  • Manuel behandling indeholdende dyb tvær og -trykpunktsmassage, tværfriktioner, myofascial release og/eller mobilisering kan sikre færre smerter, muskelafspænding eller større bevæge-frihed som et bedre udgangspunkt for efterfølgende bevægelse og aktivitet.
  • Information om og strategier til forståelse og håndtering af overbelastning og/eller smerte -inspireret af Acceptance and Commitment Therapy.
  • Vejledning i og justering af aktivitets- og/eller træningsniveau ud fra principperne om pacing.
  • Øvelser til at dæmpe overaktivitet i nervesystemet og/eller øge kropsbevidsthed, herunder registrering og forståelse af signaler.


Pris

600 kr. for første konsultation (50 minutter)

 475 kr. for alm. konsultation (40 min)

 

Betaling via mobilepay til 31611238 eller via bankoverførsel.

NB. Ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer inden opkræves fuld betaling

 

Tidsbestilling

Du kan oprette dig og booke en tid her og skriv gerne i notatfeltet, hvad du kommer med. Ring evt., hvis du afklarende spørgsmål.Udenfor sygesikringen 

Sivesgaard Fysio- og Kropsterapi er privatpraktiserende og arbejder udenfor sygesikringen, hvorfor det hverken er muligt at benytte eller nødvendigt at rekvirere en henvisning fra lægen. Der gives dog stadig tilskud fra Sygeforsikringen DK, hvis du er aktivt medlem deraf.

Telefon+45 12 34 56 78
Kropsterapi pulsering
hjside foramen fys 4
Dynamic Movement (15)
rotation
Dynamic Movement (13)
hjside knæus tæt fys 2

Copyright © All Rights Reserved