Retningslinjer i forhold til COVID-19


NB I forbindelse med første fase af genåbning og gradvis øget aktivitet i praksissektoren, skal Sundhedsstyrelsens retningslinjer følges:

  • Hvis du oplever symptomer (feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed) må du IKKE komme på klinikken og skal straks melde afbud. Dette gælder også, hvis nogen i din husstand er smittet med COVID 19/Corona-virus. Behandleren melder selvfølgelig på samme måde afbud ved symptomer.
  • Når du ankommer til klinikken, skal dine hænder desinficeres/sprittes af, hvilket din behandler selvfølgelig også gør før, under og efter behandlingerne.
  • Der er afsat ekstra tid mellem behandlingerne, hvor vi rengør og spritter alt af - fra dørhåndtag til briks.

hjside samtale
knæus
behandlerfrasiden
hjside skulderblad kropsterapi 1
rotation
hjside behandler

Udtalelser fra klienter:

"Tak Heidi - du var medvirkende til, at jeg fik opmærksomhed på, hvordan jeg har levet mit liv i 47 år; smerter og blokeringer som sad i hele min krop og hvor lidt jeg kunne mærke mig selv som person. Tak fordi du hjalp mig på vej mod nyt, kærligt og levende liv til mig selv."

Helle Andersen, Aalborg


"Efter nogle behandlinger hos Sivesgaard Yoga og Kropsterapi er mange ting blevet bedre, bl.a. nakke, ryg, uro i benene, vejrtrækning, søvn, fordøjelse og jeg føler mere ro i kroppen og stresser ikke så meget mere."

Hanne Beer, Pandrup

Copyright © All Rights Reserved

"Jeg har haft problemer med smerter i skulderen gennem et par år, hvor jeg ikke har kunnet træne ordenligt. Behandlingerne hos Heidi har hjulpet mig næsten af med smerterne ved træningen og har givet mig tillid til at skaden er på retur. Heidi er virkelig dygtig og grundig."

Peter Christiansen, Aars

"En helhed-kropsbehandling i Heidis trygge hænder forløser fysiske såvel som psykiske spændinger. Absolut en god oplevelse, der efterlader min krop i en behagelig tilstand af afslappethed samtidig med en følelse af fornyet energi og overskud"

Carsten Henningsen, Halkær

"Før mine behandlinger hos Heidi Sivesgaard havde jeg en tendens til at "tænke" mine følelser. Nu er de kommet ned i kroppen, hvor de hører til, og jeg kan mærke dem igen. Jeg har også fået løsnet op for oplevelser, jeg havde gemt væk, fordi de var svære at håndtere engang"

Julie Aaen, Vestbjerg


"Som kropsterapeut er Heidi yderst kompetent og omhyggelig i sine behandlinger. Jeg har følt mig i trygge hænder og oplevet, hvordan Heidis behandlinger har forstærket det fysiske og mentale velvære, ro og styrke, som jeg også oplever i forbindelse med yogaen."

Mette Wilgaard, Aabybro"Jeg har fået mere mod til at stå ved mig selv og blive bevidst om nogle ting i min krop.

Heidi er nærværende, dygtig - kan provokere, hvis det er nødvendigt og trøste, når det skal til. Hun er en ærlig terapeut med gode intuitive evner. Det er bare en rigtig godt mix."

Kathrine Pedersen, Aalborg