Retreats

https://www.facebook.com/sivesgaard.dk/?ref=bookmarks

Retreats

- eller bare det danske ord: retræte, som betyder tilbagetrækning. Oprindeligt stammer begrebet fra den militære verden, hvor det tilkendegav, at soldaterne skulle trække sig tilbage. På den måde kan det måske sammenlignes lidt med baggrunden for at tage på retræte idag, fodi vores hverdag kan være så kaotisk, at det nogle gange kan føles som at være i krig.

I kirkehistorien fandt de første retræter faktisk sted i det 3.-4. århundrede, hvor mænd forlod det hektiske liv for at leve alene, asketisk og søge Guds nærvær. Senere samledes disse mænd dog i fællesskaber, som var begyndelsen på den senere klosterbevægelse.

Idag bliver begrebet retræte eller retreat dog mere betragtet som en søgen efter ro og nærvær; et behov skabt af en travl hverdag, hvor det kan være svært at geare ned samt mærke og sætte sig selv i fokus.

Indholdet i disse retræter kan være mange: silence (stilhed), mindfulness, vandring, yoga ect., og især sidstnævnte er en kendt og effektiv teknik til at finde mere ro i krop og sind.

 

Yoga-Weekend

Flere weekends om året afholder Sivesgaard Fysio- og Kropsterapi en vidunderlig Yoga-Weekend med ophold på Hjorths Badehotel. Læs mere her.


    

Hjorths
Yoga på strand (1)
Bedeklokker
Ben på strand
fodopvarmning
Strand Hjorths
Appelsinmunde
Jeanette hjerte
Mad Hjorths
stolen - hold
Wild thing - dance
Hovedstand - split (5)
Værelse Hjorths

Copyright © All Rights Reserved