Retreat på Kreta

Aflyst pga. Covid-19

Retreat 

Kom med til skønne Kreta d. 5. - 12. september og fordyb dig!

Giv din krop og dit sind en pause fra hverdagen. Oplev hvordan vi i fællesskab kan vokse og blive stærkere - og få redskaber med hjem til et fysisk og mentalt liv.


Inkluderet i prisen:

 • Undervisning

Du modtager undervisning flere gange dagligt af forskellig art, hvor formålet er at give din krop og dit sind mulighed for at komme i bedre balance.

Dynamic Movement (4 timer) er en fantastisk træningsform, hvor du giver dig selv mulighed for at vække din krop til live og få den til at summe af energi. Med meditation (4,5 time), afspænding (2 timer) og forskellige former for blid Yoga (5 timer) beroliges nervesystemet, og nærværet kan bidrage til at løsne op for spændinger og modstand. Gennem undervisning i Yoga Dance (1 time) og Flow Dance (2 timer) samt øvelser til refleksion (3,5 time) udfordres du desuden til at komme nærmere dig selv og mærke kroppens sammenhæng med følelser og tanker, hvilket ofte tilsidesættes i en travl hverdag. 

De 22 timers undervisning hjælper dig til at styrke kroppens ydeevne, øge din kropsbevidsthed og mentale fokus, så du bedre kan "høre", hvad din krop fortæller dig. Du kan blive bedre til at være til stede i kroppen og med dig selv og dermed mærke begrænsninger, styrker og de potentialer, du gemmer på. På den måde får du lettere ved at navigere i og justere dit liv. Du vil sikkert opleve, at den forankring i dig selv giver din krop og dit sind mere overskud og samtidig en følelse af ro.


 • Ophold

Ugen tilbringer vi på det skønne kursussted Trevizan ved Kissamos ca. 40 km fra Chania, og som vi har helt for os selv! Dette familieejede sted ligger ved en dejlig olivenlund, og i den skønne have med pool og med blot 200 m til den private, uspolerede strand har vi alle muligheder for et fantastisk retreat. Vi vil bruge haven og stranden til aktiviteterne, men der er også mulighed for at være indendørs.

Vi skal bo i dejlige lejligheder, der består af et soverum med plads til 2 personer i twin-beds. Der er eget bad samt thekøkken med køleskab, kogeplader og almindeligt køkkenudstyr. Alle væresler har balkon, som vender ud mod haven. der er mulighed for at bestille eneværelse (begrænset antal). Håndklæder til dagligt brug, samt et badehåndklæde, er til rådighed. Daglig rengøring og slutrengøring er også inkluderet i prisen.


 • Forplejning

Kosten betyder meget for krop, velvære og sundhed, og vi vil på kurset leve primært vegetarisk og basisk. Vi spiser sammen på Trevizan, men hvis du har brug for at trække dig, er det selvfølgelig også tilladt.
Inkluderet i prisen er: 7 x morgenmad, 5 x frokost, 5 x aftensmad samt vand ad libitum.
Øvrige måltider samt ønske om læskedrikke, vin o.lign. er for egen regning. Og det er din ferie, så det er selvfølgelig ikke forbudt at nyde andre drikke- og madvarer.


 • Transfer

Transfer til og fra lufthavnen er inkluderet for lørdag d. 5. og lørdag d. 12. septemper. Har du planlagt at komme før eller blive længere, kan du mødes med os i lufthavnen og følges med os. Du får senere besked om, hvilke tidspunkter bussen afgår, når vi kender ankomsterne for jer alle.


Pris 

Samlet pris: ca. 8.900 kr. (eksklusive flybillet), der betales som følger:

1. Kursugebyr:

Ophold i dobbeltværelse: kr. 6.582  

Ophold i eneværelse: kr. 7.640 

Deporsitum på kr. 2.000 betales ved tilmelding og resterende betaling på henholdsvis kr. 4.582 (dobbleværelse) eller kr. 5.640 (eneværelse) skal betales senest d. 1. juni 2020. Depositum refunderes ikke ved afbestilling. Resterende betaling refunders ikke efter d. 1. juni 2020. Hele indbetalte beløb refunderes, hvis kurset aflyses af arrangør.

2. Forplejning og service:

EUR 305 for ophold i dobbeltværelse pr. person

EUR 396 for ophold i enkeltværelse

Skal medbringes kontakt i Euro og betales direkte ved ankomsten til Trevizan. Der er IKKE mulighed for kreditkortbetaling.


Tilmelding

Du tilmelder dig online her

1. Registrér dig med navn og emailadresse etc.

2. Skriv i note-feltet, hvis du ønsker eneværelse eller hvis du ønsker at dele værelse med en bestemt person samt om du ønsker en kropsterapeutisk behandling.

3. Herefter vil du modtage en faktura for indbetaling af depositum kr. 2.000.

Der er kun 18 pladser, så skynd dig at sikre DIN plads!


IKKE inkluderet i prisen:

 • Flybillet

Du skal selv sørge for flybillet, som pr. 1. november kostede ca. 1.800-2.800 kr. for en returbillet. Vi anbefaler dog at du venter med at booke flybillet til vi har bekræftet kursets gennemførelse (min. 8 deltagere). På lørdage er der direkte fly med TUI, Norweigan og SAS fra København og med Tui fra Billund. Hvis du ønsker at udvide turen før eller efter med ophold et selvvalgt sted, er det også muligt at rejse på andre dage fra både København, Billund og Aalborg.


 • Eneværelse

Der et begrænset antal enketlværelser, som koster ca. 1.750 kr. ekstra (fordelt mellem kursusgebyr og EUR-betaling til Trevizan - se mere under punktet "pris"). Oplys ønske om eneværelse i note-feltet, når du booker online.


 • Ekstra forplejning

Du skal selv sørge for frokost lørdag, hvis du ankommer inden. Mandag aften vælger du selv, og onsdag efter morgenmad er der mulighed for at tage på udflugt eller blot slappe af, så her sørger du selv for frokost og aftensmad.

NB Husk kontanter, hvis du vil spise på Trevizan, for de tager ikke imod kreditkort.


 • Udflugt

Onsdag er der tid til en evt. udflugt. Der er mulighed for at tilkøbe en guidet vandretur med forplejning, eller du kan arrangere noget selv. Trevizan har også cykler, som du kan låne gratis, hvis du har lyst til at opleve området og besøge den nærmeste lille by ca. 4 km. fra Trevizan - hvor de iøvrigt har et apotek og en hæveautomat.


 • Behandling

Der er mulighed for at tilkøbe kropsterapeutisk behandling, af enten Sophie eller Heidi, til særpris kr. 700, som betales efter behandlingen. Der er begrænsede tider, så ved du allerede nu, at du vil supplere ugens undervisning med en behandling, så skriv det i note-feltet, når du booker online. Skriv gerne om du ønsker en bestemt behandler.


Om os

Vi er 2 professionelle ildsjæle - Sophie Riddersholm og Heidi Sivesgaard - som er uddannede ManuVision Kropsterapeuter, og henholdsvis psykoterapeut og fysioterapeut. Til dagligt driver vi begge virksomheder med fokus på teknikker til bevidstgørelse, forståelse og sammenhæng mellem krop, sind og handlinger. 


Program

Der er planlagt 22 timers undervisning, der foregår i tidsrummet kl. 7-22 samt deltagelse i fælles måltider. Du bestemmer selv, hvor meget du deltager i, og der er også tid til at nyde at være på ferie, som du har lyst til. Retreatet er til for dig, så du bestemmer om du ønsker at være social eller har brug for at trække stikket. Alle er velkomne og kan deltage uanset alder og erfaring - undervisningen tilrettelægges og justeres, så alle får noget ud af det.


Medbring

Stedet har yogaudstyr, så du behøver ikke medbringe en måtte, men fyld kufferten med masser af tøj, du kan bevæge dig i og evt. en lidt lunere trøje til undervisningen om aftenen. Da der på den private strand ikke er liggestole, kan det være en fordel at medbringe et ekstra badehåndklæde.


Ekstra

Hvis denne uge bliver udsolgt, planlægger vi at arrangere endnu en uge - allerede i juni 2020. Hvis ikke du nåede at få en plads eller er forhindret i at deltage i september, så send os en mail på kontakt@sivesgaard.dk, hvis du er interesseret i at høre mere. 
  Lisbeth
  Heidi tryk
  Inga
  Appelsinmunde
  Jeanette hjerte
  Katrine
  Kriger 3
  Ryg mod ryg
  fodopvarmning
  Hanne O
  Kreta 2019 (31)
  Yoga på strand (4)
  Ben på strand
  Bedeklokker

  Udtalelser fra tidligere deltagere:


  Om turen/konceptet:

  "Personligt har jeg forkælet mig selv en helt uge med god træning, lækker mad, lært nye skønne mennesker at kende og haft vidunderlig venindetid med min bedste veninde gennem 30 år. Hverdagen er fyldt op med pligter, arbejde og børn, så turen til Kreta var et dejligt åndehul med selvforkælelse og fokus kun på mig."


  "Selvom de fleste af os ikke kendte hinanden på forhånd, så havde jeg en følelse af forståelse og rummelighed som gjorde at jeg følte mig godt tilpas og tryg i at udforske mig selv mentalt."


  "Først og fremmest tak for en skøn tur! Der var en virkelig fin balance mellem mulighed for sociale arrangementer og plads til at være sig selv, hvilket i mine øjne gør turen ideel, både hvis man rejser alene og hvis man rejser sammen med nogen."


  Om Dynamic movement:

  "Den var ny for mig, men jeg kunne godt lide den fordi jeg fik brugt andre dele af kroppen, og fik løst problemet med mine fødder der har gjort ondt længe at træde på."


  "Jeg kan godt lide, at det er en kombinationen af udholdenhed, blidhed, tempo, behandling af hinanden m.m. Super godt for ens nervesystem og gør en glad."


  "Dynamic Movement har været en “åbenbaring” for mig. Jeg har nydt træningen så meget, at jeg er begyndt at gå fast til manuvision træning efter at vi kom hjem fra Kreta. Det er en mega speciel træningsform, men hvis man tør give slip både fysisk og psykisk på sig selv, så giver det en fantastisk virkning for både krop og sjæl."


  Om yogaen:

  "Det super fedt med så meget forskellig yoga, det gav god inspiration til egen undervisning, og det var også spændende og motiverende, at det ikke bare var det samme hver gang. Heidi laver nogle virkelig rare assists med hænderne, mere af det - i hvert fald for mit vedkommende synes jeg bare at det giver en ekstra dimension og ro."


  "Det er dejligt, givende og smukt at lave yoga til solopgang på stranden om morgenen. For mig er det selvomsorg, og tid til at se indad."


  Copyright © All Rights Reserved