Yoga Flow Bevægelsesterapi

Yoga Flow Bevægelsesterapi

At kroppen skal være stærk og udholdende for at klare hverdagens strabadser er alment kendt og accepteret, men for at kunne udnytte styrken er det også vigtigt, at du er tilpas smidig og bevægelig. Dertil lever vi ofte et travlt liv, hvor krop og sind har svært ved at følge med, måske fordi vi tilsidesætter behovet for kropsbevidsthed, vejrtrækning, ro og restitution.


Yoga Flow indeholder stillinger og bevægelser sat sammen i kæder/bølger, som komplementeres af vejrtrækningen. Opmærksomhed og fokus på egen krop og dennes respons på træningen er i centrum, så du kan justere ift. dette. Kropsbevidsthed er vigtigt for at kunne navigere aktiviteter i hverdagen udfra muligheder og begrænsninger. Hver træning afsluttes med afspænding. Alle øvelser har til formål at øge tolerancen for udspænding af kroppens væv samt at berolige nervesystemet.


OBS-OBS-OBS - Alyst pga. COVID-19

Vil du prøve efterårets holdtræning - både Yoga Flow og Dynamic Movement, kan du deltage i et event, der forløber 4 mandage i april/maj (27/4, 4/5, 18/5 og 25/5) kl. 18.20. Det koster kun 250 kr., og du kan tilmelde dig her.

Medbring egen yogamåtte og tæppe.


Hold - efterår 2020

  Onsdage kl. 17.00-18.10 (uge 38-41 + 43-49)


  Pris og tilmelding 

  Pris for 11 gange: 799 kr.

  (NB medlemmer af Sygeforsikringen Danmark kan få dækket 50 % af udgiften, hvis træningen vurderes relevant af fysioterapeut ift. skader, skavanker, smertetilstand, funktionsbegrænsning el.lign. Hvis du ikke allerede er undersøgt, kan du bestille tid til Fysioterapi her)


  Tilmelding via onlinebooking her (under events). Hvis du ikke allerede har en profil oprettes denne, hvorefter du tilmelder dig og modtager bekræftelse via mail. Fakturaen sendes til dig i august. Her betales via bankoverførsel eller mobilepay til 64545, og først herefter er du endeligt sikret en plads. 


  Både Yoga Flow og Dynamic Movement? Hvis du har lyst til det, får du selvfølgelig rabat! Kontakt mig på sms til 31611238 eller mail til kontakt@sivesgaard.dk.


  NB. Hvis du bliver forhindret i at deltage en eller flere af gangene, er du velkommen til at give din plads videre til en anden, som blot oplyser dit navn til træningen.


  Sted

  Den lille sal

  Skørping idrætscenter

  Himmerlandsvej 59

  9520 Skørping

  Du skal ved indgangen gå ligefrem og ind i hallen, hvor du kan gå højre om og over på modsatte side, hvor døren ind til lokalet er.


  Praktisk

  Mød op i træningstøj (inkl. en lun trøje og evt. sokker) og medbring en yogamåtte samt et tæppe.


  Alle kan være med uanset alder, køn, træningserfaring og stivhedsgrad!


  Kombiner træning med solferie

  Har du lyst til at lave Dynamic Movement, Yoga, Flow Dance og Meditation på Kreta - læs mere her

  Ryg mod ryg
  Jeanette sfinks
  Mette
  Stretch & Relax (2)
  Stræk barn
  Stretch & Relax (1)
  Stretch & Relax (6)
  Stretch & Relax (4)
  Inga
  håndled
  Heidi tryk
  st.foroverbøjet ved væg

  Copyright © All Rights Reserved