Flow Dance

Flow Dance

Livet går stærkt, og de fleste er mest tilstede i hovedet - måske i forsøg på bedre at kunne følge med. Kroppen bruger mange forskellige strategier til at fortælle os, hvordan den har det - f.eks. smerter, træthed, stivhed o.lign. - men alt for ofte bliver den gjort til et redskab, som skal gøre, det vi befaler, eller hvad hovedet tror, vi skal. Derfor skal vi ned i kroppen og mærke, hvordan den har det og hvad, den måske har brug for at fortælle.

En af måderne vi kan gøre det på, er med Flow Dance. Via musik og tekst sættes en scene, hvor din krop har hovedrollen og kan bevæge sig,  ligesom den har lyst til eller brug for. Du bliver selvfølgelig guidet hele tiden, og rammerne er trygge og kærlige. For mange lyder det måske noget mystisk og endog lidt skræmmende, men der er blot at sige "prøv det" og mærk hvor virkningsfuldt og befriende, det kan være.

Flow Dance er inspireret af Feminine Flow, skabt af Mie Moltke - en fantastisk kvinde! 


Hold

Hvis du tænker, at det lyder som en træningsform, der kan få dig op af sofaen, så send en mail til kontakt@sivesgaard.dk, og du vil høre nærmere.

Heidi kvindeligheder 4
Lisbeth
Hanne O
Jeanette hjerte

Copyright © All Rights Reserved