Sivesgaard

Kropsterapi

Trænger du til at mærke dig selv? – altså på den gode måde, hvor du kommer “hjem” til dig selv.
At mærke og handle efter, hvad der er vigtigt for dig, kan give dig mere ro, balance og glæde. Det kan forudsætte nogle forandringer i og omkring dig, men når du kommer tættere på dig selv og din kerne, vil vejen helt sikkert være tydeligere og lettere at gå. 

Vores krop forsøger ofte at fortælle os noget – for at hjælpe os i den rigtige retning. Vi er ikke altid i stand til at tolke signalerne og har svært ved at se os selv og vores handlemønstre udefra, og derfor kan det være en stor hjælp at få andre øjne – og hænder – på.

Måske handler problematikken (smerterne, trætheden, tristheden, uroen m.fl.) om noget helt simpelt og bio-mekanisk, men andre gange er billedet mere kompliceret, og det er her kropterapi kan noget helt særligt.

Krop og sind er langt hen ad vejen skabt til at helbrede sig selv, men ved for megen eller uhensigtsmæssig belastning bliver opgaven for stor. Hvordan du tænker om og behandler dig selv sætter sine spor og påvirker alt, hvad du gør.
Jeg er overbevist om, at hvis du ikke lever dit liv i overensstemmelse med, hvad der er bedst for DIG, gør krop, sind og sjæl det nødvendige for at råbe dig op i håb om forandring for DIT eget bedste.

 

Hvad er Kropsterapi?

Hos mig er kropsterapi mere end, det jeg har lært hos ManuVision. Jeg er Reiki-healer, og du vil altid modtage healing under sessionen, hvilket understøtter og booster din proces. Som fysioterapeut screener jeg dig desuden for årsager og tilstande, der kan afhjælpes ved fysioterapi eller kræve tjek hos læge.  

Behandlingen tager udgangspunkt i hele kroppen, fordi delene hænger sammen og påvirker hinanden. Der gøres brug af mange forskellige manuelle teknikker; dybtgående massage, akupressur, zoneterapi, stræk, blid ledfrigørelse og pulsering, som inddrages intuitivt ud fra det, jeg ser og fornemmer. Din krops udtryk og signaler samt spændingsforhold og bevægefrihed – eller mangel på samme – indikerer, hvad der har brug for i behandlingen.

Du bliver samtidig guidet i afslapnings- og åndedrætsteknik, og under behandlingen italesættes evt. uhensigtsmæssige handlemønstre, som kan være medvirkende til pågældende ubalancer, spændinger eller blokeringer i både krop og sind. Jeg har stærke intuitive evner, også kaldet klarviden, og nogle gange kommer der beskeder til dig fra dine åndelige hjælpere.

"Heidi er en af de mest kompetente behandlere, jeg har været hos."
Hanne Uggerly
Aalborg

Min Tilgang

Vi lever i et samfund, hvor man oftest går til behandling for enten krop (fysioterapeut, kiropraktor o.lign.) eller sind (psykolog, psykoterapeut o.lin.) og ikke anerkender sammenhængen eller opfatter det hele som ét system – et menneske, et væsen, et liv.
Mange af mine klienter har forsøgt flere andre behandlingsformer uden virkning – og kropsterapi i kombination med healing kan virkelig noget særligt og vil sikkert opleves meget anderledes, end du før har prøvet. 

Det primære formål med behandlingen er, at du bliver bedre til at mærke din krop. Dernæst hjælper jeg dig og din krop med at slippe spændinger, forbedre bevægeligheden og trække vejret i dybden dvs. søge mere balance.  Til sidst vil du forbedre din evne til at opdage og forstå kroppens signaler, så du kan navigere og optimere dit liv. Selvfølgelig vil jeg, især i starten, hjælpe med at “oversætte”, indtil du selv kan tage over og gøre det, som er bedst for hele dig.

Behandlingen varer ca. 70 minutter inkl. samtale og omklædning. Du skal medbringe 2 lagener/dynebetræk.

behandlerkiggeruredigeret

Priser

1 behandling: 1.111 kr.
Klippekort – 3 behandlinger: 2.997 kr. (999 kr. pr. gang)
Klippekort – 5 behandlinger: 4.440 kr. (888 kr. pr. gang)

Du modtager en faktura efter behandlingen, som skal betales via bankoverførsel.
NB. Ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer inden opkræves fuld betaling.

"En behandling der ikke kan beskrives med ord. Man bliver nødt til selv at opleve det på egen krop, før man kan sætte sig ind i behandlingen og dens resultater. Utroligt hvad hun kan få frem, ved at trykke på ens krop. Efter flere behandlinger hos den dygtige Heidi har jeg fundet ud af, at kroppen kan gemme på følelser, som man ikke vil vise udadtil eller prøve at pakke væk. Og det er her under behandlingen, Heidi får disse gemte følelser frem igen som gør, at ens krop kan få ny energi og luft. Det skal prøves!"
Trine Mosskov
Hjallerup

Udtalelser

"Jeg fik kontakt med Heidi Sivesgaard for flere år siden, medens jeg arbejdede i Politiet og efterfølgende ved Retten i Aalborg. Jeg kom i sin tid til skade ved et forkert løft af en parasolfod, som jeg snublede med og ville fastholde. Det endte galt med et vrid i ryggen. Jeg blev af lægen henvist til flere forskellige fysioterapeuter uden det store resultat. Jeg var ikke tilfreds og måtte i en periode tage stærk medicin, der betød at jeg ikke måtte køre bil. Jeg fik kontakt til Heidi, som gav mig tre behandlinger og pludselig kunne jeg bevæge mig frit og komme ud af medicin. Behandlingen var en kombination af alt det Heidi har lært sig- man behøver bare at beundre væggen i behandlingsrummet og ser diverse diplomer-beviser-eksaminer etc. Hun kan mange ting. For mig blev det et vendepunkt. Jeg kunne igen spille volleyball på seniorplan m.m. Jeg vender ofte tilbage og får en "forebyggende" behandling. Jeg er nu pensionist og i en alder af 76 år KAN jeg ikke sidde stille. Det betyder, at jeg lige skal have rettet lidt på myoser og andet, som kommer efter uvant arbejde. Jeg kan kun anbefale Heidi Sivesgaard og kan fortælle, at næsten hele familien har efterfølgende kontaktet hende for en behandling."
Jesper Christoffersen
Aalborg
"Før mine behandlinger hos Heidi Sivesgaard havde jeg en tendens til at "tænke" mine følelser. Nu er de kommet ned i kroppen, hvor de hører til, og jeg kan mærke dem igen. Jeg har også fået løsnet op for oplevelser, jeg havde gemt væk, fordi de var svære at håndtere engang"
Julie Aaen
Vestbjerg
"Man kan næsten ikke beskrive med ord hvad den fantastiske og super dygtige kvinde kan."
Ani Andersen
Vrensted
"Fantastisk effektfuld behandling af dejlig nærværende Heidi."
Maibritt Lykke
Aabybro
"Altid en fornøjelse at være i Heidis hænder! Hun er dygtig og meget professionel. Kan klart anbefales."
Trine Klitgaard
Støvring
"Tak Heidi - du var medvirkende til, at jeg fik opmærksomhed på, hvordan jeg har levet mit liv i 47 år; smerter og blokeringer som sad i hele min krop og hvor lidt jeg kunne mærke mig selv som person. Tak fordi du hjalp mig på vej mod nyt, kærligt og levende liv til mig selv."
Helle Andersen
Aalborg
"Efter nogle behandlinger hos Heidi Sivesgaard er mange ting blevet bedre, bl.a. nakke, ryg, uro i benene, vejrtrækning, søvn, fordøjelse og jeg føler mere ro i kroppen og stresser ikke så meget mere."
Hanne Beer
Pandrup
"Jeg har fået mere mod til at stå ved mig selv og blive bevidst om nogle ting i min krop. Heidi er nærværende, dygtig - kan provokere, hvis det er nødvendigt og trøste, når det skal til. Hun er en ærlig terapeut med gode intuitive evner. Det er bare en rigtig godt mix."
Kathrine Pedersen
Aalborg
"Wellness er mange ting, én af dem er, at få behandling hos Heidi. Hun er hård og blid på samme tid, men det hun gør med sine hænder virker. Jeg har gået hos hende siden januar 2018, og er sikker på, at det er en behandling, som jeg vil prioritere - også i fremtiden. Udover at vi får en god snak, når jeg ligger på briksen, så har det vist sig, at mine negle er blevet hele. Jeg har gennem flere år, haft negle, hvor jeg kunne skrælle det øverste lag af, det døjer jeg ikke med længere, og skal nu både file og klippe negle. Kan kun give Heidi mine bedste anbefalinger, og har allerede gjort det til flere af mine bekendte, som er ligeså glad med behandlingen, som jeg er. "
Bettina Kjeldsen
Hellum
"Det kan næsten ikke beskrives, hvad kropsterapien og ikke mindst Heidi har gjort for både mit fysiske og psykiske helbred. Hendes åbenhed, varme og intuition gør, at jeg har turdet lytte til min krop, slappe af og tage imod behandlingen."
Moli Mark
Aabybro
"Heidi er en dygtig , faglig og hjertevarm kvinde at være i behandling hos . Kan varmt anbefale Heidi."
Eva Randrup
Arden
"Som kropsterapeut er Heidi yderst kompetent og omhyggelig i sine behandlinger. Jeg har følt mig i trygge hænder og oplevet, hvordan Heidis behandlinger har forstærket det fysiske og mentale velvære, ro og styrke, som jeg også oplever i forbindelse med yogaen."
Mette Wilgaard
Aabybro
"En helhed-kropsbehandling i Heidis trygge hænder forløser fysiske såvel som psykiske spændinger. Absolut en god oplevelse, der efterlader min krop i en behagelig tilstand af afslappethed samtidig med en følelse af fornyet energi og overskud"
Carsten Henningsen
Halkær
"Heidi har hjulpet mig utrolig meget, flere gange. Både med at forstå mig selv og mine udfordringer, samt at tror på mig selv. Det at stå stærkt, når andre forsøger at "gøre mig forkert", har været en kæmpe forandring for mig. Kroppen gemmer på ting som vi ikke er bevidste om. Disse ting kan Heidi hjælpe med, helt uden at vide hvad problemet er."
Trine Carstensen
Pandrup