Sivesgaard

Dynamic Movement

Dynamic Movement er dynamisk bevægeligheds- og muskeludholdenhedstræning til musik.
Træningskonceptet er udviklet på baggrund af mange års undervisningserfaring indenfor forskellige genrer (f.eks. gymnastik, Manuvision træning, yoga, EFFEKT og aerobic) samt fysioterapeutisk teoretisk viden om træning som forebyggelse og behandling.
Alle kan være med uanset alder, køn og træningserfaring – og der er garanti for, at du kommer til at mærke dig selv på en ny måde og oplever forandringer for hver gang, du deltager! 

20210715_143136
20210715_110120


Yoga

I yoga arbejder vi både med at forene og skabe harmoni mellem krop og sind, og på sigt sker det helt af sig selv, at den harmoni påvirker forholdet til vores omgivelser. 
Der findes utallige former for yoga – fra den helt rolige til den meget energiske. Jeg underviser i det hele, fordi jeg tror på variationens gavnlige effekt.
Alle kan deltage – både  nybegyndere og erfarne yogaudøvere, unge og gamle og uanset grad af smidighed og styrke, fordi alle øvelser kan gradueres, så de passer netop til dig.

Online Træning

Hvis du har lyst til at træne hjemme, har du muligheden via min onlinetræningsplatform www.boon.tv/sivesgaard.
Her kan du frit vælge mellem dynamisk yoga, blid yoga, Dynamic Movement, træning med fokus (f.eks. barske baller, strålende skuldre, raskere ryg oma.), meditationer m.fl.
Du kan se alle videoerne, så tit du har lyst ved fuldt abonnement til kun 99 kr./md. Ellers koster én video ml. 19 og 49 kr.

20210715_103610