Kropsterapi


Kropsterapi

Larmer din krop? Mærker du uforklarlig eller tilbagevendende smerte, en konstant følelse af uro, nedsat funktion i en del af kroppen uden umiddelbar grund, manglende overskud, påvirket søvn eller andre længerevarende symptomer? Så er det måske, fordi din krop prøver at fortælle dig noget...

Vi er ikke altid i stand til at tolke signalerne og har svært ved at se os selv og vores handlemønstre udefra, og så kan det være en stor hjælp at få andre øjne - og hænder på.

Måske handler problematikken om noget helt simpelt og bio-mekanisk, men andre gange er billedet mere komplekst, og det er her Kropsterapi kan noget helt særligt.

Kroppen er langt hen ad vejen skabt til at helbrede sig selv, men ved for megen belastning bliver opgaven for stor. Skader og skavanker opbygges langsomt i vores kroppe; hvad du tænker om dig selv og hvordan du behandler dig selv sætter sine spor i kroppen og afspejles i alt, hvad du gør. Det er én spænding ad gangen - én ubalance ad gangen, som bygger sig ovenpå eller ind imellem hinanden.


Tilgang

Indledningsvis taler vi om dine særlige udfordringer og historikken omkring dem samt din generelle sundhed. Ofte har du forsøgt flere andre behandlingsformer - uden virkning - og kropsterapi kan virkelig noget særligt. Der er egentligt ikke noget "hokus-pokus" i det, vi gør, men teknikkerne vil sikkert  opleves meget anderledes, end du før har prøvet, og din krops reaktion vil måske også være ny for dig - på den gode måde!

Vi hjælper bl.a. dig og din krop med at slippe spændinger, forbedre bevægeligheden og trække vejret i dybden. Det bedste resultat opnås altid, jo bedre du kan mærke din krop og kommunikere med den, så det er derfor det primære formål med behandlingen. Selvfølgelig vil vi - især i starten - hjælpe med at "oversætte", indtil du selv kan tage over og gøre det som er bedst for dig og din krop.


Behandlingen varer ca. 70 minutter inkl. samtale og omklædning. Du skal gerne medbringe 2 lagener/dynebetræk.

 

Priser

750 kr. pr. behandling

 Klippekort - 3 behandlinger: 1.950 kr.


NB Prisstigning pr. 1/1 -2021:

Klippekort - 5 behandlinger: 3.500 kr.

Klippekort - 3 behandlinger: 2.250 kr.

1 behandling: 850 kr. 

 

Du modtager en fakture efter behandlingen, som skal betales via bankoverførsel.

NB. Ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer inden opkræves fuld betaling

 

Tidsbestilling

Du kan booke en tid her eller skrive en sms til 31611238 med ønske om behandling, så sender jeg forslag til tidspunkter.


hjside nakkeskulder kropsterapi 2
hjside skulderblad kropsterapi 1
hjside Tryk lænd kropsterapi 4
hjside krydsede hænder kropsterapi 3
hjside håndpåskulderfarveændring

Udtalelser fra klienter:

"Tak Heidi - du var medvirkende til, at jeg fik opmærksomhed på, hvordan jeg har levet mit liv i 47 år; smerter og blokeringer som sad i hele min krop og hvor lidt jeg kunne mærke mig selv som person. Tak fordi du hjalp mig på vej mod nyt, kærligt og levende liv til mig selv."

Helle Andersen, Aalborg


"Efter nogle behandlinger hos Sivesgaard Yoga og Kropsterapi er mange ting blevet bedre, bl.a. nakke, ryg, uro i benene, vejrtrækning, søvn, fordøjelse og jeg føler mere ro i kroppen og stresser ikke så meget mere."

Hanne Beer, Pandrup

"Jeg har haft problemer med smerter i skulderen gennem et par år, hvor jeg ikke har kunnet træne ordenligt. Behandlingerne hos Heidi har hjulpet mig næsten af med smerterne ved træningen og har givet mig tillid til at skaden er på retur. Heidi er virkelig dygtig og grundig."

Peter Christiansen, Aars

"En helhed-kropsbehandling i Heidis trygge hænder forløser fysiske såvel som psykiske spændinger. Absolut en god oplevelse, der efterlader min krop i en behagelig tilstand af afslappethed samtidig med en følelse af fornyet energi og overskud"

Carsten Henningsen, Halkær

"Før mine behandlinger hos Heidi Sivesgaard havde jeg en tendens til at "tænke" mine følelser. Nu er de kommet ned i kroppen, hvor de hører til, og jeg kan mærke dem igen. Jeg har også fået løsnet op for oplevelser, jeg havde gemt væk, fordi de var svære at håndtere engang"

Julie Aaen, Vestbjerg


"Som kropsterapeut er Heidi yderst kompetent og omhyggelig i sine behandlinger. Jeg har følt mig i trygge hænder og oplevet, hvordan Heidis behandlinger har forstærket det fysiske og mentale velvære, ro og styrke, som jeg også oplever i forbindelse med yogaen."

Mette Wilgaard, Aabybro"Jeg har fået mere mod til at stå ved mig selv og blive bevidst om nogle ting i min krop.

Heidi er nærværende, dygtig - kan provokere, hvis det er nødvendigt og trøste, når det skal til. Hun er en ærlig terapeut med gode intuitive evner. Det er bare en rigtig godt mix."

Kathrine Pedersen, Aalborg


Copyright © All Rights Reserved