Hvad er Kropsterapi?


Hvad er Kropsterapi?

Kropsterapi hos Sivesgaard indbefatter brug af mange forskellige manuelle teknikker; dybtgående massage, akupressur, zoneterapi, stræk, blid ledfrigørelse og pulsering, som inddrages intuitivt ud fra det, jeg ser og fornemmer. Din krops udtryk og signaler samt spændingsforhold og bevægefrihed indikerer, hvad den har brug for i behandlingen, hvis ikke vi allerede har talt os frem til det indledningsvist. Behandlingen tager udgangspunkt i hele kroppen, fordi delene hænger sammen og påvirker hinanden. Du bliver guidet i afslapnings- og åndedrætsteknik, og under behandlingen italesættes evt. uhensigtsmæssige handlemønstre, som kan være medvirkende til pågældende ubalancer, spændinger eller blokeringer i både krop og sind.

 

Tilgang

Indledningsvis taler vi om dine særlige udfordringer og historikken omkring dem samt din generelle sundhed. Dernæst foregår behandlingen på en briks, hvor du ligger i dit undertøj under et tæppe. Mens der arbejdes med din krop,  har vi løbende en dialog om, det vi begge mærker og oplever i forbindelse med behandlingen.

 

Behandlingen varer ca. 70 minutter inkl. samtale og omklædning. Du skal gerne medbringe 2 lagener/dynebetræk.

 

Pris

750 kr. pr. behandling

 Betal for 3 behandlinger med det samme: 1.950 kr. (650 kr. pr. behandling)

 

Betaling via mobilepay til 64545, kontant eller via bankoverførsel.

NB. Ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer inden opkræves fuld betaling

 

Tidsbestilling

Du kan booke en tid her eller skrive en sms til 31611238 med ønske om behandling, så sender jeg forslag til tidspunkter.hjside nakkeskulder kropsterapi 2
hjside skulderblad kropsterapi 1
hjside Tryk lænd kropsterapi 4
hjside krydsede hænder kropsterapi 3
hjside håndpåskulderfarveændring

Udtalelser fra klienter:

"Tak Heidi - du var medvirkende til, at jeg fik opmærksomhed på, hvordan jeg har levet mit liv i 47 år; smerter og blokeringer som sad i hele min krop og hvor lidt jeg kunne mærke mig selv som person. Tak fordi du hjalp mig på vej mod nyt, kærligt og levende liv til mig selv."

Helle Andersen, Aalborg


"Efter nogle behandlinger hos Sivesgaard Yoga og Kropsterapi er mange ting blevet bedre, bl.a. nakke, ryg, uro i benene, vejrtrækning, søvn, fordøjelse og jeg føler mere ro i kroppen og stresser ikke så meget mere."

Hanne Beer, Pandrup

"Jeg har haft problemer med smerter i skulderen gennem et par år, hvor jeg ikke har kunnet træne ordenligt. Behandlingerne hos Heidi har hjulpet mig næsten af med smerterne ved træningen og har givet mig tillid til at skaden er på retur. Heidi er virkelig dygtig og grundig."

Peter Christiansen, Aars

"En helhed-kropsbehandling i Heidis trygge hænder forløser fysiske såvel som psykiske spændinger. Absolut en god oplevelse, der efterlader min krop i en behagelig tilstand af afslappethed samtidig med en følelse af fornyet energi og overskud"

Carsten Henningsen, Halkær

"Før mine behandlinger hos Heidi Sivesgaard havde jeg en tendens til at "tænke" mine følelser. Nu er de kommet ned i kroppen, hvor de hører til, og jeg kan mærke dem igen. Jeg har også fået løsnet op for oplevelser, jeg havde gemt væk, fordi de var svære at håndtere engang"

Julie Aaen, Vestbjerg


"Som kropsterapeut er Heidi yderst kompetent og omhyggelig i sine behandlinger. Jeg har følt mig i trygge hænder og oplevet, hvordan Heidis behandlinger har forstærket det fysiske og mentale velvære, ro og styrke, som jeg også oplever i forbindelse med yogaen."

Mette Wilgaard, Aabybro"Jeg har fået mere mod til at stå ved mig selv og blive bevidst om nogle ting i min krop.

Heidi er nærværende, dygtig - kan provokere, hvis det er nødvendigt og trøste, når det skal til. Hun er en ærlig terapeut med gode intuitive evner. Det er bare en rigtig godt mix."

Kathrine Pedersen, Aalborg


Copyright © All Rights Reserved