Sivesgaard


Næring, Nydelse og Nærhed

Vi vil så gerne måle og veje alt; pulsure, kalorieregnskab, alskens kure og træningsprogrammer med fokus på resultater. Metoderne bliver til religioner og dermed kan de, som ikke trives i eller overholder rammerne, føle sig som tabere.
Du tilbydes her en weekend på Hjorths Badehotel med fokus på næring, nydelse og nærvær for både krop, sind og sjæl.
Hvad, der giver mening, balance og velvære for dig, er du den eneste, der ved, men her får mulighed for at fordybe, mærke og vælge dig selv til. 
Samtidig byder vi på konkrete redskaber til sund træning og inspiration til kost og  madlavning på en både bæredygtig og vitaliserende måde. 

NB. Evidens viser at både yoga og antiinflammatorisk kost har positiv effekt på blodtryk, nattesøvn, smerter, bevægelighed, hormonbalance mm.

20210715_105133

Foreløbigt program

Fredag d. 7. oktober
Kl. 15.00: ankomst og indkvartering
Kl. 15.45-16.00: Velkomst med sund anti-inflammatorisk snack og introduktion til weekenden.
Kl. 16.00-17.00: Sankalpa og Hatha Flow Yoga
Kl. 17.30: Sund cocktail i opholdsstuen
Kl. 18.00: 3-retters anti-inflammatorisk menu
Kl. 20.45-22.00: Embodied Yin

Lørdag d. 8. oktober
Kl. 8.00-9.15: Authentic Flow Yoga
Kl. 9.15: Morgenmad
Kl. 11.00: Foredrag: Mål. Mad, mening og motion – der er mange veje til Rom

Lørdag – fortsat
Kl. 13.00: Frokost
Kl. 14.30: Hold 1 i køkkenet
Kl. 16.00: Hold 2 i køkkenet
Resten af eftermiddagen bruges på gåtur/hygge/afslapning ect.
Kl. 17.30: sund cocktail i opholdsstuen
Kl. 18.00: 3-retters anti-inflammatorisk menu
Kl. 21.00-22.00: Chanting og Yoga Nidra

Søndag d. 9. oktober
Kl. 8.00-9.15: Morgen yoga og afslutning
Kl. 9.15: Morgenmad
Kl. 11.00: Udtjekning

Undervisningen

Yoga
er medvirkende til øget kropsbevidsthed, ro i hovedet og bedre balance i krop og sind. Vi skal lege med, undersøge og nyde  bevægelse, trække vejret dybere og langsommere – i det hele taget give os selv muligheden for at komme ned i kroppen og pleje det parasympatiske nervesystem.
Yogaen henvender sig til alle;  du behøver hverken at kunne slå krølle på dig selv eller have nogen erfaring, fordi du bliver guidet grundigt, og målet er at skabe øget opmærksomhed på og i dig selv, lige der hvor du er.
Se beskrivelser af de forskellige yogaformer her.
Medbring gerne din egen yogamåtte, yogapølle/pude samt et tæppe til afspænding – ellers kan du låne.

Sidebalance på knæ (2)

Antiinflammatorisk kost
”Det mad, du har lyst til i dag, kommer af det, som du spiste i går”
På dette kursus skal vi ikke tale om alt, det du ikke må, men i stedet tale om alt det, du kan; lave og spise lækre retter af råvarer, som giver dig energi og vitalitet, mindsker forskellige gener og skavanker, øger din glæde og velvære og er en booster til nye vaner.
Du får både foredrag om kostens store betydning samt tid i køkkenet med køkkenchefen, hvor viden skal omsættes til praksis på lette og håndgribelige måder.
Efter endt kursus vil du få et opskriftshæfte med hjem til fastholdelse af og inspiration til dine nye vaner.

Frokost Hjorths

Mikael Valentin står for undervisningen i antiinflammatorisk kost. Han har som en naturlig drift/passion et helt liv dyrket bevægelse og med stor nysgerrighed altid forstået kosten som middel til glæde, velsmag og ikke mindst velvære. Eksperimenterne har været mange og stort set alle bøgerne på biblioteket om kost, ernæring og anti-inflammatorisk livsstil er blevet slugt og omsat til praksis i både Mikaels eget køkken og professionelt som restauratør. I dag lever Mikael selv anti-inflammatorisk men uden fanatisme og hele tiden med smagsoplevelsen for øje.

Mikael hjorths

Forplejning

Med i prisen er
– en snack fredag eftermiddag,
– en cocktail samt 3-retters aftensmenu fredag og lørdag,
– morgenmad lørdag og søndag samt
– frokost lørdag

Kosten er primært anti-inflammatorisk og baseret på friske, lokale og sæsonaktuelle råvarer.
Der serveres vand til måltiderne og andre drikkevarer er for egen regning.

ved bordet

Indkvartering

foregår i delte dobbeltværelser med dobbeltseng samt eget toilet med brus.
Hvert værelse har sit individuelle udtryk, men fælles er en historisk charme og autencitet, hvor sjælen kan finde en helt særlig ro.
Du kan vælge eneværelse for 700 kr. ekstra.

værelse Hjorthe

Intro-Pris

  • 5.000 kr. pr. person delt i dobbeltværelse
  • 5.700 kr. for et enkeltværelse

Early-bird

Hvis du booker senest d. 1. juni får du 10 % rabat!

"Det var en skøn weekend, og jeg er så fuld af respekt for Heidis store engagement, hjerte og evne til at favne alle deltagere - også selvom vi er helt forskellige! Det var også et fantastisk sted, helt meditativt i sig selv, med den ro og skønhed, som lå over både hotel og natur! Hvad jeg får ud af sådan en weekend, både fysisk og mentalt, har meget med Heidi at gøre. Hun kan formidle den svære samtale med kroppen, så det er til at forstå - så jeg kan give plads til mine skavanker og tage mig af dem som små opgaver, der kræver lidt ekstra opmærksomhed og omsorg i stedet for bare at bande over dem og opgive - så tusind tusind tak for det! Og så kan Heidis undervisning, både Dynamic Movement og yoga, give mig ilt helt ud i fingerspidserne og helt ned under fødderne - og den følelse er mit narkotikum, og grunden til at jeg vender tilbage til træning gang efter gang, selvom jeg har udfordringer med mine knæ, som kan bringe mig på tudestadiet ind imellem... Det læger Heidi, og jeg er dybt taknemmelig! "
Jytta Eriksen
Kaas

Klik her og derefter på Events. Udfyld kontaktinformation. (NB Hvis du allerede har en profil, kan du logge dig ind og tilmelde dig, så du ikke skal udfylde kontaktinformationerne.)
I notat-feltet kan du skrive, hvis du ønsker en bestemt person at dele værelse med eller om du ønsker eneværelse for 695 kr. ekstra.
Du modtager efterfølgende en faktura på mail. Pengene refunderes ikke, men ved sygdom el.lign. kan du give pladsen en anden person.

Flere udtalelser

"Som helt "ny" i yoga verdenen kan jeg varmt anbefale en weekend i selskab med Heidi Sivesgaard. Heidi er en rigtig dygtig og erfaren underviser. Hun har en kæmpe belast i rygsækken - selvfølgelig på det praktiske plan i forhold til øvelser, stillinger mm. Det understøtter, hun med sin store teoretiske viden om kroppen. Dette bevirker en grunding guidning og instruktion igennem diverse seancer, så som helt "ny" følte jeg mig tryg og havde helt tillid til Heidi. Jeg fik virkelig flyttet nogle grænser. Heidis imødekommenhed, åbenhed og evne til at tiltrække skønne mennesker, bevirkede at stemningen blandt deltagerne var helt i fantastisk, og omgivelserne på Hjorths Badehotel udgjorde den bedste kulisse".
Helene Povlsen
Aalborg
"Tak for en forrygende yoga weekend på et fantastisk sted. Det var dejligt at prøve de forskellige yoga former, og Dynamic Movement er jo et kapitel helt for sig selv. Jeg fik rørt min krop på alle tænkelige måder - det er længe siden jeg har mærket alle mine muskler, sener og fibre på kryds og tværs af min krop. Dejligt!
Jeg var “alene” afsted, og det var da med lidt kriller i maven at jeg drog mod Hjorts Badehotel. Men jeg var knapt ankommet før jeg var i fuld snak med nogle skønne kvinder, som tog sig godt af mig hele weekenden. Så det var helt igenne en fantastisk weekend, som jeg håber Heidi har lyst til at arrangere igen i 2022."
Bettina Kjeldsen
Hellum
"En dejlig uforglemmelig weekend, hvor der var tid til fordybelse, med forskellige typer yoga og bevægelse, som gav ro og velvære. Udover det – et møde med mange skønne kvinder, der med deres positive indstilling gav anledning til masser af smil og latter. Et stort plus var også de skønne omgivelser, dejlig mad og fine værelsesfaciliteter."
Merete Bech
Hune
"En helt igennem nærværende yoga underviser - yderst kompetent og som giver plads til, at alle kan være med uanset niveau. Varierende og professionelt sammensat program, en rigtig hyggelig og varm stemning med plads til grin igennem hele weekenden. "
Marianne Højen
Hobro
"Først 1000 tak for en fantastisk weekend. Der var INTET at sætte en finger på - alt var helt perfekt. Sublim set up og indhold. Yoga kan bare noget - noget som er godt for både krop og sjæl. Yoga er på mange parameter magisk. Er så taknemlig over at jeg har opdaget det. Og til dig, Heidi - du er bare unik. Du er mega dygtig praktisk og teoretisk og samtidig en super dygtig formidler. Din personlighed er ÆGTE. Dig kan man kun blive betaget af. Endnu engang mange tak - glæder mig allerede til næste gang. "
Lone Riis
Randers
"En helt fantastisk weekend med en perfekt combi af beliggenhed med naturen, skøn mad, dejligt hotel, super variation i yoga og bevægelse samt tilpas socialt samvær. Et godt planlagt forløb i perfekte rammer med et tilpas antal deltagere. Godt gået Heidi! Er så klar til ny weekend."
Hanne Frederiksen
Pandrup
"Tak for den skønneste yoga weekend, med en fantastisk yogi som dig, der har hver enkelt deltager helt tæt på dig, gør kun oplevelsen større. Super smukke omgivelser du havde valgt til retreaten. Alt spillede max."
Tove Dræby
Silkeborg
"Tusind tak for en skøn weekend i selvforkælelse. Jeg har ikke tidligere prøvet yogaretreat men er allerede klar igen, når muligheden byder sig. Det vigtigste for mig var din positive guidning i de forskellige bevægelser, som kroppen udfordres på. Fordybelse og en følelse af at være mere smidig og stærk var noget af det jeg tog hjem med."
Annette Kirkegård
Skørping