Træning

Træning

Det er vigtigt at være fysisk aktiv - både for din mentale og fysiske sundhed, og evidensen er helt tydelig omkring den sammenhæng. Derudover betyder det noget, om du godt kan lide din træning eller om du gør det af pligt, frygt, vane osv., fordi du - på længere sigt - kun træner, hvis det giver mening for og passer til dig. På den måde kan man ikke opstille retningslinjer for effekten af en træningform, uden også at skele til om den er motiverende. Resultaterne viser sig jo kun, for det du samlet har lavet - på den lange bane.

Derfor skal du vælge den træningsform, som gør det lettere at komme afsted, og som har de værdier, som du sætter højest f.eks. muskelstyrke, bevægelighed, ro i hovedet, hygge, fællesskab, konkurrence, anvendelse af musik o.m.a.


Hold

På de følgende sider præsenteres de hold, vi udbyder - og som du er velkommen til at kontakte os og høre mere om.


Onlineundervisning

Hvis du har lyst til at træne hjemme, har du muligheden via min onlinetræningsplatform www.boon.tv/sivesgaard. Her kan du frit vælge mellem dynamisk yoga, blid yoga, Dynamic Movement, træning med fokus (f.eks. barske baller, strålende skuldre, raskere ryg oma.), meditationer m.fl. Du kan se alle videroerne så tit du har lyst ved fuldt abonnement til kun 79 kr./md. Ellers koster én video ml. 19 og 39 kr.


Om underviser og træner Heidi Sivesgaard

Jeg har siden de tidlige teenageår har været instruktør i flere forskellige træningsformer og har derved beskæftiget sig intensivt med både mennesker og bevægelse gennem mange år.

I 2009-10 blev jeg uddannet yogainstruktør ved Rikke Hansen, SanumYoga og har herefter kastet min kærlighed på yogaen pga. dens imponerende effekt på både krop og sind.

Jeg er uddannet ManuVision Kropsterapeut, hvor træning var et dagligt indhold. Og som uddannet fysioteraput har jeg efterhånden et ret omfattende kendskab til kroppen, som selvføgelig inddrages i tilrettelæggelse af træningens øvelser samt i mine instruktioner.

Som landsunderviser i DGI/Bevæg-dig-for-livet er jeg med til at uddanne andre yoga-instruktører på Yoga-uddannelsen samt giver inspiration til andre instruktører på bl.a. Body Mind Convention og inspirationskurser. Derudover har jeg også undervist ved Landsstævnerne i 2013 og i 2017.

Jeg har desuden arbejdet som lærer i 20 år og benytter min store undervisingserfaring til at skabe god og relevant undervisning tilpasset modtagerne.

Kendetegnende for min person er, at jeg er nærværende, kompetent og skaber en positiv stemning med plads til alle.

Dynamic Movement (13)
Dynamic Movement (5)
Stretch & Relax (1)
Ryg mod ryg
Hanne O
Dynamic Movement (10)
Heidi tryk

Udtalelser fra deltagere på mine hold:


"Jeg har gennem to år fulgt Heidis yoga-undervisning. Yoga var dengang noget helt nyt for mig. Heidi er med sin kompetente undervisning og rolige væsen den perfekte ”vejviser” ind i yogaens verden og alle dens fortræffeligheder. Heidi har for mig den helt rette faglig kompetence og viden om yogaen og dens mange finesser kombineret med en praktisk (og humoristisk) tilgang til, hvad der virker for den enkelte. Til en yogatime hos Heidi føler man sig altid i trygge hænder, hvilket giver det helt rigtige grundlag for at være til stede i timen, den enkelte øvelse og dermed få det fulde udbytte af yogaen. Udbyttet er for mig både fysisk og mentalt velvære, ro og styrke."

Mette Wilgaard, Aabybro


"Jeg har kendt Heidi i mange år efterhånden – og hun er en skøn kvinde! Levende, sanselig, sjov, fræk, ærlig og super sød! Der er ingen afstand mellem Heidi og hendes udøvere, når der trænes, det være sig Dynamo eller yoga, og det skaber en kanon stemning til træning. Der er humor og gas – men hele tiden med fokus på træningen, og med plads til de dele af kroppen, som måske er slidte eller ikke kan være med – så der er plads til alle i Heidis undervisning."

Jytta Eriksen, Kås

Copyright © All Rights Reserved