Holdtræning hos Aabybro Fysioterapi

Hensyntagende bevægelsesterapi - Yoga

En unik mulighed for, via professionel viden og indsigt, at blive guidet til hensynsfuldt at respektere din krops signaler gennem yoga, som har dokumenteret effekt på både krop og sind. 

Læs mere yogaens positive effekt her og her.

Dette hold henvender sig primært til dig med kroniske smerter, en kronisk lidelse (fibromyalgi, reumatoid artrit o.lign.) og/eller belastningsreaktioner i form af PTSD, stress, angst eller depression.

Alle øvelser foregår siddende eller liggende på en måtte og i langsomt tempo, så du samtidig kan registrere og respektere kroppens og nervesystemets signaler. Vejrtrækningsøvelser og afspænding er en fast del af undervisningen, hvormed du også får redskaber, som kan bruges hjemme efter behov.


Fokuseret bevægelsesterapi - Yoga

En unik mulighed for, via professionel fysioterapeutisk viden og indsigt, at blive guidet til bedre kontakt med din krop, og den signaler og få teknikker til afspænding og kvalitet i åndedrættet. Stillingerne sammenkædes i et behageligt flow, og vi bevæger os i alle planer.

Dette hold henvender sig til dig med kronisk lidelse, længerevarende skader/skavanker/bevægeindskrænkninger, smerter fra bevægeapperatet og/eller belastningsreaktioner som PTSD, stress, angst eller depression.


Dokumenteret effekt af yoga

Forskning publiceret i databasen PubMed viser, at Yoga kan have flg. effekt:

 • mindske brystcancerrelateret fatigue (træthed). Læs mere her
 • sænke blodtrykket - hvis der kombineres med vejrtrækningsøvelser og meditation. Læs mere her
 • forbedre blodsukkerniveau hos Type2Diabetikere. Læs mere her
 • mindske depression. Læs mere her


Dynamisk Bevægelighedstræning (DynaMo)

Vi er skabt til at kunne bevæge kroppen frit, men gennem det levede liv opstår muskelspændinger og/eller forkortet væv, som kan gøre bevægelser  besværlige, energikrævende eller endog smerte-fulde.

Dette hold er primært for dig med længerevarende skader, skavanker, smerter fra bevægeapparatet eller som bare har svært ved at udføre almindelige dagligdags funktioner. 


Undervisningen indeholder dynamisk bevægeligheds- og muskeludholdenhedstræning til musik og har til formål at skabe naturlig bevægelighed og tilstrækkelig muskelkraft i HELE kroppen samt øge din kropsbevidsthed.Træningen foregår i bare tæer - både stående og liggende øvelser.Hold

  Se www.aabybrofysio.dk 


  Priser og tilmelding

  Ring til Aabybro Fysioterapi for ledige pladser, pris og tilmelding.


  Sted

  Aabybro Fysioterapi

  Industrivej 8

  9440 Aabybro

  Tlf. 98 24 16 56


  Praktisk

  Mød op i træningstøj og medbring gerne egen yogamåtte, evt. sokker, vand og et håndklæde. Til Hensyntagende Yoga er det en god idé at have varmt tøj på og have en pude og et tæppe med.


  Alle kan være med uanset alder, køn og træningserfaring. Kom og mærk dig selv på en ny måde og oplev forandringer efter hver træning. 

  DynaMo knæ
  fodopvarmning
  Lisbeth
  indad fødder
  Dynamic Movement (5)
  Dynamic Movement (10)
  Dynamic Movement (1)
  Dynamic Movement (15)
  Dynamic Movement (9)
  Dynamic Movement (11)
  Dynamic Movement (2)
  Dynamic Movement (3)
  Dynamic Movement (6)
  Dynamic Movement (12)
  Dynamic Movement (13)
  Dynamic Movement (7)
  Dynamic Movement (4)
  Dynamic Movement (14)

  Udtalelser fra deltagere:


  I Dynamisk Bevægelighedstræning bliver alle led og muskler i kroppen brugt. Det er hårdt når det står på, men bagefter gør det at alle led bliver meget mere bevægelige.

  I min alder, 65, betyder det meget at holde sig i gang og få brugt alle muskler og led så jeg kan holde i mange år.

  Derudover har det gjort at jeg kan undvære min astma medicin, og det er helt utroligt at mærke hvordan brystkassen “vokser” under træningen.

  Jeg forstuvede en ankel på et tidspunkt, men træningen gjorde at jeg kunne gå selvom jeg ikke kunne ha´sko på.

  Vi har alle behov for motion, og der kan jeg kun anbefale DynaMo-træning som det allerbedste. Velvære i hele kroppen!

  Inga Hansen, Pandrup  I Dynamisk Bevægelighedstræning arbejdes med kroppen lige fra top til tå, og hele kropsfundamentet bliver styrket. Træningen kan være hård og lidt smertefuld, men jeg har fået bedre balance, større smidighed og meget bedre kontakt med min krop og dens behov. DynaMo træning kan varmt anbefales til alle uanset alder og køn - Man bliver afhængig af det."

  Merete Bech, Blokhus


  Jeg er ret vild med Dynamisk Bevægelighedstræning, for når jeg træner med Heidi, bliver jeg gjort opmærksom på dele af min krop, som jeg ikke er så flink til selv at få bevæget – fx skuldrene…

  Og når jeg træner på hold med andre, er det let nok at gøre øvelserne og få masser af udbytte af dem – men det kræver, at der står en instruktør og fortæller mig, hvad det nu er, jeg skal gøre…og hvor længe…Jeg er ikke så god til at holde mig selv i gang, så derfor er jeg meget afhængig af god instruktion – og det kan Heidi give!


  Det kan godt virke lidt skørt at være så vild med Dynamisk Bevægelighedstræning, for det meste af tiden gør det ondt at lave øvelserne – og det kommer der så en masse grin ud af, og god stemning. Men efter træningen føles kroppen så let som en fjer, alle yderpunkter er blevet rørt og strakt, og kroppen føles stærk og sammenhængende.


  Jeg synes, at alle skal prøve Dynamisk Bevægelighedstræning, for jeg er sikker på, at mange tilfælde af fx hovedpine, ondt i ryg og nakke, og forvridninger vil kunne undgås, hvis kroppen jævnligt bliver gennemarbejdet med DynaMo. For DynaMo er træning for hele kroppen, fra de mindste (av!) led i tæerne og til de største muskler omkring lår og bagdel. Alt bliver strakt og bevæget – og man svæver bagefter. Og så er stemningen bare super go´!"

  Jytta Eriksen, Kås


  Copyright © All Rights Reserved