Sivesgaard


Yoga & Frokost ved Vesterhavet

Som noget helt nyt tilbydes en skøn dag på Hjorths Badehotel med 2 x yoga i den lyse og smukke yogasal samt en lækker frokost bestående af lokale, sæsonaktuelle råvarer.
Med andre ord kan du her nyde en sommerdag med forkælelse af krop, sind og sanser i de bedste rammer og med indhold skabt med hjertet af underviser og personale.

20210715_105142

Program

Kl. 10.30-10.45: ankomst til Yogasalen
Kl. 10.45-12.00: Yoga Flow
Kl. 12.15: Frokost m. 1 vand/øl eller et glas vin
Kl. 13.45-15.00: Embodied Yin Yoga

Hvis du blot ønsker at deltage i en yogatime på Hjorths Badehotel er der flere muligheder – både morgen og aften. Læs mere og tilmeld dig her

Yogaen

foregår i det smukke og lyse lokale med udsigt til både græs og klit.

Yoga Flow er kendetegnet ved flydende bevægelse mellem stillingerne, hvor du hele tiden guides til optimalt fokus på krop og vejrtrækning. Læs mere her

I Embodied Yin Yoga er du i en siddende eller liggende stilling i mindst 3 minutter ad gangen, så du har ro til at mærke, og samtidig inviteres til at lede efter din unikke position ift. din krops behov. Læs mere her

Medbring gerne din egen yogamåtte, yogablok og yogapølle, hvis du har – ellers kan du låne.

tomme måtter

Frokosten

består af lokale, sæsonaktuelle råvarer, der tilberedes, så de både pirrer og tilfredsstiller både syns- og smagssansen.  Hertil serveres en vand/øl eller et glas vin. 

Læs mere her

Frokost Hjorths

Pris

  • 495 kr. pr. person

Datoer i 2022:

  • lørdag d. 16. juli
  • søndag d. 17. juli 

Klik her og derefter på Events. Udfyld kontaktinformation.
(NB Hvis du allerede har en profil, kan du logge dig ind og tilmelde dig, så du ikke skal udfylde kontaktinformationerne.)
Du modtager efterfølgende en faktura på mail. Pengene refunderes ikke, men ved sygdom el.lign. kan du give pladsen en anden person.

Udtalelser

"Som helt "ny" i yoga verdenen kan jeg varmt anbefale Heidi Sivesgaard. Heidi er en rigtig dygtig og erfaren underviser. Hun har en kæmpe belast i rygsækken - selvfølgelig på det praktiske plan i forhold til øvelser, stillinger mm. Det understøtter, hun med sin store teoretiske viden om kroppen. Dette bevirker en grunding guidning og instruktion igennem diverse seancer, så som helt "ny" følte jeg mig tryg og havde helt tillid til Heidi. Jeg fik virkelig flyttet nogle grænser. Heidis imødekommenhed, åbenhed og evne til at tiltrække skønne mennesker, bevirkede at stemningen blandt deltagerne var helt i fantastisk, og omgivelserne på Hjorths Badehotel udgjorde den bedste kulisse".
Helene Povlsen
Aalborg
"En helt igennem nærværende yoga underviser - yderst kompetent og som giver plads til, at alle kan være med uanset niveau. Varierende og professionelt sammensat program, en rigtig hyggelig og varm stemning med plads til grin."
Marianne Højen
Hobro
"Yoga kan bare noget - noget som er godt for både krop og sjæl. Yoga er på mange parameter magisk. Er så taknemlig over at jeg har opdaget det. Og til dig, Heidi - du er bare unik. Du er mega dygtig praktisk og teoretisk og samtidig en super dygtig formidler. Din personlighed er ÆGTE. Dig kan man kun blive betaget af."
Lone Riis
Randers