Sivesgaard


Magisk Yoga og Soul Dance-weekend
på Hjorths Badehotel

Forkæl krop, sind og sjæl med nærende bevægelse på smukke og idylliske Hjorths Badehotel!
Oplev den barske natur med hav og klit samt stemningen skabt af lyset og stilheden i området. Nyd fantastisk mad og hyggelige omgivelser samt selvfølgelig nærværet med dig selv gennem Soul Dance Workout og Yoga..
Vi har igen tilrettelagt en fuldstændig fantastisk weekend, som giver dig mulighed for at komme ned i kroppen, give hovedet ro og tanke dig op med positiv energi – i samvær med andre ligesindede, og guidet af en meget erfaren og autentisk underviser.

20210715_105133

Foreløbigt program

Fredag:
kl. 15.00-16.00: Ankomst, indkvartering og kaffe
kl. 16.00-17.15: Velkomst og Soul Dance Workout
kl. 18.00: 3-retters menu
kl. 20.30-22.00: Embodied Yin

Lørdag:
kl. 7.30-9.00: Hatha Flow Yoga
kl. 9.00: morgenmad
kl. 11.00: gåtur til Råbjerg mile (2 km hver vej)
kl. 13.00: frokost

 

Lørdag – fortsat:
kl. 14.00: hygge/fritid /vesterhavsdyb/strikkecafe´ osv.
kl. 15.45-16.45: Soul Dance Workout
Kl. 16.45-17.15: Yoga Nidra
kl. 18.00: 3-rettes menu
kl. 20.00: kaffe og sødt samt hygge/fritid

Søndag:
kl. 7.30-9.00: Hatha Flow Yoga
kl. 9.00: morgenmad
kl. 10.00-11.00: udtjekning og afrejse

Undervisningen

henvender sig til alle, der har lyst til og mod på bevægelse til lækker musik. Du behøver ikke at kunne slå krølle på dig selv eller have nogen særlig erfaring med dans, fordi du bliver guidet grundigt, og målet er at skabe øget opmærksomhed på og i dig selv, lige der hvor du er.
Se beskrivelser af Soul Dance Workout og de forskellige yogaformer her.
Medbring gerne din egen yogamåtte, yogapølle/pude samt et tæppe til afspænding.

Sidebalance på knæ (2)

Indkvarteringen

foregår i delte dobbeltværelser med dobbeltseng samt eget toilet med brus. Hvert værelse har sit individuelle udtryk, men fælles er en historisk charme og autencitet, hvor sjælen kan finde en helt særlig ro.
Du kan vælge eneværelse for 695 kr. ekstra.

værelse Hjorthe

Forplejning

Med i prisen er 3-retters aftensmenu fredag og lørdag, morgenmad lørdag og søndag samt frokost lørdag. Maden er baseret på friske, lokale og sæsonaktuelle råvarer. Der serveres vand til måltiderne, og andre drikkevarer er for egen regning.

frokost

Priser

  • 3.917 kr. pr. person delt i dobbeltværelse med dobbeltseng
  • 4.712 kr. for et enkeltværelse

Datoer i 2024:

  • d. 6.-8. september
"Det var en skøn weekend, og jeg er så fuld af respekt for Heidis store engagement, hjerte og evne til at favne alle deltagere - også selvom vi er helt forskellige! Det var også et fantastisk sted, helt meditativt i sig selv, med den ro og skønhed, som lå over både hotel og natur! Hvad jeg får ud af sådan en weekend, både fysisk og mentalt, har meget med Heidi at gøre. Hun kan formidle den svære samtale med kroppen, så det er til at forstå - så jeg kan give plads til mine skavanker og tage mig af dem som små opgaver, der kræver lidt ekstra opmærksomhed og omsorg i stedet for bare at bande over dem og opgive - så tusind tusind tak for det! Og så kan Heidis undervisning, både Dynamic Movement og yoga, give mig ilt helt ud i fingerspidserne og helt ned under fødderne - og den følelse er mit narkotikum, og grunden til at jeg vender tilbage til træning gang efter gang, selvom jeg har udfordringer med mine knæ, som kan bringe mig på tudestadiet ind imellem... Det læger Heidi, og jeg er dybt taknemmelig! "
Jytta Eriksen
Kaas

Klik her og derefter på Events. Udfyld kontaktinformation.
(NB Hvis du allerede har en profil, kan du logge dig ind og tilmelde dig, så du ikke skal udfylde kontaktinformationerne.)
I notat-feltet skal du skrive, hvis du ønsker en bestemt person at dele værelse med eller om du ønsker eneværelse for 695 kr. ekstra.
Du modtager en faktura på mail ca. 3 mdr. inden weekenden. Pengene refunderes ikke, men ved sygdom el.lign. kan du give pladsen en anden person.

Flere udtalelser

"Som helt "ny" i yoga verdenen kan jeg varmt anbefale en weekend i selskab med Heidi Sivesgaard. Heidi er en rigtig dygtig og erfaren underviser. Hun har en kæmpe belast i rygsækken - selvfølgelig på det praktiske plan i forhold til øvelser, stillinger mm. Det understøtter, hun med sin store teoretiske viden om kroppen. Dette bevirker en grunding guidning og instruktion igennem diverse seancer, så som helt "ny" følte jeg mig tryg og havde helt tillid til Heidi. Jeg fik virkelig flyttet nogle grænser. Heidis imødekommenhed, åbenhed og evne til at tiltrække skønne mennesker, bevirkede at stemningen blandt deltagerne var helt i fantastisk, og omgivelserne på Hjorths Badehotel udgjorde den bedste kulisse".
Helene Povlsen
Aalborg
"Tak for en forrygende yoga weekend på et fantastisk sted. Det var dejligt at prøve de forskellige yoga former, og Dynamic Movement er jo et kapitel helt for sig selv. Jeg fik rørt min krop på alle tænkelige måder - det er længe siden jeg har mærket alle mine muskler, sener og fibre på kryds og tværs af min krop. Dejligt!
Jeg var “alene” afsted, og det var da med lidt kriller i maven at jeg drog mod Hjorts Badehotel. Men jeg var knapt ankommet før jeg var i fuld snak med nogle skønne kvinder, som tog sig godt af mig hele weekenden. Så det var helt igenne en fantastisk weekend, som jeg håber Heidi har lyst til at arrangere igen i 2022."
Bettina Kjeldsen
Hellum
"En dejlig uforglemmelig weekend, hvor der var tid til fordybelse, med forskellige typer yoga og bevægelse, som gav ro og velvære. Udover det – et møde med mange skønne kvinder, der med deres positive indstilling gav anledning til masser af smil og latter. Et stort plus var også de skønne omgivelser, dejlig mad og fine værelsesfaciliteter."
Merete Bech
Hune
"En helt igennem nærværende yoga underviser - yderst kompetent og som giver plads til, at alle kan være med uanset niveau. Varierende og professionelt sammensat program, en rigtig hyggelig og varm stemning med plads til grin igennem hele weekenden. "
Marianne Højen
Hobro
"Først 1000 tak for en fantastisk weekend. Der var INTET at sætte en finger på - alt var helt perfekt. Sublim set up og indhold. Yoga kan bare noget - noget som er godt for både krop og sjæl. Yoga er på mange parameter magisk. Er så taknemlig over at jeg har opdaget det. Og til dig, Heidi - du er bare unik. Du er mega dygtig praktisk og teoretisk og samtidig en super dygtig formidler. Din personlighed er ÆGTE. Dig kan man kun blive betaget af. Endnu engang mange tak - glæder mig allerede til næste gang. "
Lone Riis
Randers
"En helt fantastisk weekend med en perfekt combi af beliggenhed med naturen, skøn mad, dejligt hotel, super variation i yoga og bevægelse samt tilpas socialt samvær. Et godt planlagt forløb i perfekte rammer med et tilpas antal deltagere. Godt gået Heidi! Er så klar til ny weekend."
Hanne Frederiksen
Pandrup
"Tak for den skønneste yoga weekend, med en fantastisk yogi som dig, der har hver enkelt deltager helt tæt på dig, gør kun oplevelsen større. Super smukke omgivelser du havde valgt til retreaten. Alt spillede max."
Tove Dræby
Silkeborg
"Tusind tak for en skøn weekend i selvforkælelse. Jeg har ikke tidligere prøvet yogaretreat men er allerede klar igen, når muligheden byder sig. Det vigtigste for mig var din positive guidning i de forskellige bevægelser, som kroppen udfordres på. Fordybelse og en følelse af at være mere smidig og stærk var noget af det jeg tog hjem med."
Annette Kirkegård
Skørping